Malzemelerimi tamamlardım (resimli), şimdi sıra motorda
Reklamlar
-
Reklamlar
-
motosiklet botu ve eldıven de al
-
Dizlikten ziyade motosiklet pantalonu öneririm.
Sonuçta olası sürtünme durumuna bacaklarınızda ciddi hasar oluşabilir.
-
Hayırlı olsun kardeşim, bilinçli olarak bu keyfi sürecek olman olumlu ve güzel bir gelişme, sonuçta korumasız veya kasksız motorsiklete binip ciddi yaralanmalar veya ölümler olduğunu sürekli duyuyoruz, Allah korusun. Mümkün olduğunca etrafımızdakilerin de bu bilince sahip olması için uğraşmalıyız diye düşünüyorum.
Bu arada Mototaş'ın bayisi olan Motto Tex isimli Şirinevler'deki mağazaya mutlaka uğrayın, Arif isimli arkadaş çok yardımcı oluyor.
-
hkn34 adlı üyeden alıntı
motosiklet botu ve eldıven de al
Eldivwn olarak held air n dry almayi dusunuyorum. Botta henuz bir karar veremedim ama mutlaka alacagim. Tavsiye icin tesekkurler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:21 ----------
beko12345 adlı üyeden alıntı
Dizlikten ziyade motosiklet pantalonu öneririm.
Sonuçta olası sürtünme durumuna bacaklarınızda ciddi hasar oluşabilir.
Simdilik dizlikle sehir icinde ogreninceye kadar idare edecegim. Ama seneye mutlaka bir pantolon almayi dusunuyorum. Tavsiyeniz icin tesekkurler.
-
Hocam cok yararli bir konu olmus elinize saglik yeni ekipmanlariniz hayirli olsun. Ben de bu aralar ekipman arayisi icerisindeyim. Agv k4 evo modelini ben de almayi dusunuyorum. Kaski denediyseniz nasil bir kask acaba rahat mi guvenli mi ? Ayrica kisin giyilebilecek bir mont da bakiyorum. Aldiginiz montu cok begendim bayagi saglam duruyor bunu da onerir misiniz ? Bu ekipmanlar disinda herhangi bir koruma ekipmani almadiniz mi mesela sirt - gogus koruma gibi. Bir de gercekten cok uygun fiyata almissiniz ben ankaradayim acaba ankarada bu ekipmanlari bulabilecegim bir magaza var midir. Yorumlarinizi bekliyorum.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler