Yeni Motor Alıyom Yardımm Lütfen
Reklamlar
-
Abilerim ben 17 yaşındayım 2 seneden beri memlekette debrajlı motor sürüyom iyi biliyom kendimce motoru .ehliyet aldım şimdi sıra motorda 2500 lira gibi bütcem var Mondial ve kuba arasında kaldım hangisini alıym kuba nın şase gaziantepte motor bloğunuda suzuki üretiyomuş.. ltfen yardım .Şimdi abi demeyin çin almayın diye doğru diyonuz ben ybr 125 sürüyodum ve motoran sürüyodum japon bi bambaşka ama bütcem japona el vermiyo 2. elde güvenemiyom lütfen yardım tşkkürler
Reklamlar
-
mondial drift öneririm fiyatına göre gerçekten iyi
-
Kardeşim kaçlık motor istiyosun? 125 mi 250 lik mi ? ona göre yazardık ama verme kardeşim öyle motorlara 2500 liralara çok güzel ikinci el japon alırsın başında ağlarsın o motorların sonra.
-
Nette sym Wolf classıc var. Senin butcene uygun. Bir göz at derim.
-
Mondial grumble'a bir bak derim, hazır ucuzlamışken. Motor biloğu Suzuki'de üreliyormuş,pistonu Yamaha'da üretiliyormuş gibi safsatalarada pek inanma derim çünkü pek inandırıcı değil. Çinde motor biloğumu kalmamışta japonlardan parça alıyor bu herşeyi Çinden getirten firmalar yani ?
-
bütçene drift mantıklı geliyor hem tipide fena değil
affınıza sıgınarak birşey danışcam ben konu açmayı bulamadım nereden konu açabiliriz. teşekkürler.
-
mbulut adlı üyeden alıntı
bütçene drift mantıklı geliyor hem tipide fena değil
affınıza sıgınarak birşey danışcam ben konu açmayı bulamadım nereden konu açabiliriz. teşekkürler.
-
Drift al elindeki bütçe zaten japona yetmez 2. el japon asla almam. 0 olsun senin olsun.
-
teşekkürler Proud Acemilik işte naparsın
-
drift 3.500 lira kardeşim :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler