kafamda çılgın sorular???
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar,
1 seneye yakın bir zaman önce aynı haftada yapmış olduğum kazalar üzerine motor kariyerime ara vermiştim.Fakat o günden beri içimde bir kıpırtı sürekli motor sevdam devam etti.Tekrar motorcu olmaya karar verdim.Fakat şu an hangi motorla tekrar başlayacağıma karar veremedim.Sizden nacizane fikirlerini rica ediyorum.Tekeriniz düz bassın kazasız sürüşler.(bütçem 7500 tl civarı)
Reklamlar
-
hayırlı olsun nasıl bişey bakıyon anlatda ona göre tavsiye edelim dimi
-
istedigin motoru al, hic farketmez!
asil önemli olan egitim al, bütceni buna ayir..
-
naked tarzı bakıyorum aslında,ama ss yede bakmıyor değilim.Eğitim almayı düşünüyorum zaten,bir daha aynı hataya düşmem
-
hangi motorla kaza yaptın?
kaza nasıl oldu?
Sen bunları özetle biz sana en mantıklı cevabı vermeye çalışalım
-
-
Fiyat Pulsar diye bağırıyor.
Evet motorun
akibeti henüz belli değil.Arkasında da Kuralkan gibi bir firma var.
Kullanıp memnun olan sayısı %95 gibi görüyorum. Yine sezon bittiği için sahibinden.com'da pulsarlar halk pazarı style
2015'te fiyatı yükselecek diyenler de var.
İnşallah içine sinen makineye en yakın zamanda kavuşursun.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
pulsarda var aslında hakkımda ama insanların fırsatçılık yapmalarından dolayı sıcak bakmıyorum,adam plaka takıyor 3-4 bin km yapıyor sonra 7bin500 lira fiyat çekiyor,bundan dolayı sıcak bakmıyorum fazla
-
Abi sen altın kuralı henüz tam bilmiyorum diyorsun
Hacim yükseltmeden teorileri pratiğe dökebileceğin, parçası ucuz, kullanım maliyetleri yüksek olmayan bir motor alacaksın. Yamaha Honda geliyor aklıma ilk olarak. İkinci eli de hızlı olacak çünkü geçiş motoru olarak kullanacaksın.
7.500 TL ye de bu segmentte kralını kalırsın
-
Bence paranın hepsini bitirmeden cbf 150 biraz hantal agır agbi kaçar dersen tvs 150 al yeni çıkan modeli titreşimsn bırazda olsa arınmş. çinli ile ugraşma egtimini ala ekipman al cebinde paran kalsın. ilerde 10 12 bn olursa hiç şüphesiz ınazuma al bin.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
şimdi yamaha ve hondanın ikinci eli çok hızlı onda tamamım,ama parçaları hiç ama hiç ucuz değil ybr esd aldım parçası ucuz diye ama işin aslı yan sanayisi ucuzmuş sadece yamahaya bir daha bulaşmam zaten onunda sebebi antalyadaki yamaha servisidir...
-
-
tvs benimde aklımda ama sıfır alma taraftarı değilim,2012-2013 modellerde titreşim ne ölçüde onuda çok bilmiyorum.Cbf 150 hiç hoşuma gitmedi kullanmıştım gidip ybr esd almıştım.Commuterden farklı bişeyler alayim istiyorum imkanlar el verse hiç uğraşmayıp inazuma alma taraftarıyım bende.
-
http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/137424-150-cc-ojinali-ile-160-yapabilirmi.html up up up biraz yardım
-
Brock07 adlı üyeden alıntı
tvs benimde aklımda ama sıfır alma taraftarı değilim,2012-2013 modellerde titreşim ne ölçüde onuda çok bilmiyorum.Cbf 150 hiç hoşuma gitmedi kullanmıştım gidip ybr esd almıştım.Commuterden farklı bişeyler alayim istiyorum imkanlar el verse hiç uğraşmayıp inazuma alma taraftarıyım bende.
Hergün bakıyorum :D Belki bi gün olurda kapıda canlı canlı bakarım,
[IMG][/IMG]
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)