150cc Motosiklette Performans Arttırmak
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar yakın zaman içerisinde bir Kuba CR1 sahibi oldum.Yeterince güven veriyor fakat istediğim gibi hızlanamıyorum 100cc motorsikletler yanımda aynı gidiyor kısacası en ucuz yoldan ve garantiden çıkartmadan son hızımı nasıl değiştirebilirim 150cc motosiklet için 100 105 bence çok düşük bi hız gy6 performans beyin denen bişey gördüm internette acaba faydası olurmu beyin değiştirsek motosikleti nasıl etkiler motosikletim karbüratörlü üstten egzantrikli 2 subablı 150cc...
Reklamlar
-
garantiden cıkmadan hiçbirsey yapılamaz,
o beyinler benmce tamamen para tuzagı hiç fayda saglayacagını sanmam.
kısa vadede az bişey saglasa dahi (bir ihtimal yuksek devire izin verir)
buda motor ömrünü cok kısaltır.
uyumlu parca bulabilirsen garantiye veda edip motor modifiyesi yaparsın, hazcim arttırırsın.
sonra ön arka dişlileri degişip yoluna bakarsın.
forumda yıgınla konu var , arastırırsan ayrıntılara ulasabilirsin.
-
aynı sorun bende de mevcut bi cr1 kullanıcısı olarak gayet seri motor ama son hız düzde 105 diyor kalıyor 1250km deyim dahada açılmaz sanırım dişli olayına felan gircez
-
isobln adlı üyeden alıntı
aynı sorun bende de mevcut bi cr1 kullanıcısı olarak gayet seri motor ama son hız düzde 105 diyor kalıyor 1250km deyim dahada açılmaz sanırım dişli olayına felan gircez
aynen internette videolarını izledim millet 130 yapıyor ben neden yapamıyorum dedim kendime 65 kilo 1.83 boyum var motorun üstünde eğiliyorum ama 108 yapabildim en fazla bi şekilde gücü arttırmam lazım çift tırnaklı bujiler falan varmış bi farkı olurmu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:58 ----------
işi biraz abartıcam bilgisayar programına motorun aynısını yapıyorum bakalım ne gibi değişiklikler güç artışı sağlıcak deneyeceğim sonuçları size söylerim
-
Konuyu hortlatıyorum abiler yardım edin bize rodaj biteli çok oldu motor hala 110 u geçmiyor youtube daki videolarda 128 130 arası yapanlar var orjinal motorla ohc üstten egzantrikli 150 cc silindir var orjinalinde buna 180cc uygun silindir buldum taksak bi sorun yaşar mıyız kitleme subab kesme yapabilir mi ? Yoksa bi sorun yaşarmıyız beyini çinden getirdik taktık ama marşa basar basmaz beyin patladı soketler uymasına rağmen çalışmadı. Bu motora bu hız çok az geliyor abilerim bana git yeni motor al demeyin o kadar param yok hem bu modifiye işlerindende zevk alırım silindir büyütmek bi sorun yaşatırmı sadece silindirle iş bitermi yoksa üst kapakta değişmesi gerekir mi ?
-
kısaca söyleyim uğraştığına değmez
-
selam sıfır motoru rodaj döneminde motoru zamanında açmazsan sağır kalır istediğin hızı alamazsın internetten rodaş döneminde motor nasıl kullanılır araştır derim
-
saçma sapan cevaplar yazmayın arkadaşlar silindir büyütülür mü yani big bore kit takılabilir mi motoruma uygun olanını nerden temin ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)