Bell'den Yeni Model Snell M2010 ve DOT Onaylı Kasklar
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar Motoplus'a yeni model Bell kasklar gelmiş haberiniz olsun . Ortama fiyatları 200 euro , buda yaklaşık 600 700 tl arası yapar .
http://www.motoplus.com.tr/kategori/113/BELL
Reklamlar
-
Vay arkadaş ne güzel dünya hepsi olmamakla birlikte ABD serisi 2-3 yıl evvel üretilen Bell ürünlerini yeni mal diye insanlara çakıyorlar.Bu ürünler Revzilla gibi siteler de stok bitirme ve belli zamanı aşma indirimleriyle çoğu tüketildi almaya niyetiniz var ise üretim tarihine kesinlikle bakınız.
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Vay arkadaş ne güzel dünya hepsi olmamakla birlikte ABD serisi 2-3 yıl evvel üretilen Bell ürünlerini yeni mal diye insanlara çakıyorlar.Bu ürünler Revzilla gibi siteler de stok bitirme ve belli zamanı aşma indirimleriyle çoğu tüketildi almaya niyetiniz var ise üretim tarihine kesinlikle bakınız.
Harika ozetlemissin abi. Curuk yumurta gormus karincalar gibi her yeni gelen urune ususmeyin bizim sektorumuz cok geriden geliyor agzinizin suyu bosa akmasin.
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Sağol üstat güzel bilgi
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)