Cub motorlarda telefon sinyali yakalayan sistem.
Reklamlar
-
Arkadasimda mondialin 110 ft model cub var. Telefon calinca mesaj falan gelince kırmızı ışık yanıp sönüyor. Açıkçası 2005 model cubta olan neden 2013 driftte yok anlayabilmis değilim. Demem o ki bu alet aracı nasıl ve hangi isimlle temin edebilirim. Teşekkürler.
Reklamlar
-
Super Moderator
Çok inanılmaz bir teknoloji değil, çok da kullanışlı değil fikrimce.
Göz boyama amaçlı bir dönemin Çin'li motosikletlerinde vazgeçilmez bir özellikti sadece.
Piyasada bulunur mu, hangi isimle istenmelidir bilmiyorum ama, az biraz elektronik bilginiz varsa yapımı oldukça kolay bir şeydir, PIC programlayabilecek durumda iseniz vs, elimde sistemin şemaları, detayları olacaktı; arayıp bulup paylaşabilirim.
-
-
bence cok gereksiz ve sürücünün dikkatini dagıtan birseydi,
benim kullandıgım scoterda ,yanından gectiğiniz araclardaki tlf lardan bile etkilenebiliyordu.gereksiz sinyal veriyordu.
çin malı cg hız kadranları satılıyor, 20-25 lira gibi fiyatlara bulunabilir,
cogunun içinde bu sistem oluyor, bir tane temin edip içindeki istenilen bölümü söküp kullanabilirsiniz.
tanıdık tamırcilerden ücretsiz bile aklınacak bir parcadır, tabi ellerinde hurda kadran varsa
-
Benim 2010 model Mondial 100 MFH'da vardı sadece benim değil kaldırımda'ki insanların telefonu çalınca'da yanıp sönüyordu
Kaldı'ki ben arabada bile telefon çalınca elime alıp meşgule atan bir insan değilim bırakırım çalsın motor üzerinde hiç umurumda olmaz telefon felan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)