Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Cub motorlarda telefon sinyali yakalayan sistem.

REKLAM ALANI
    atamert35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    135 MH Drift / 35 KB 4799
    Arkadasimda mondialin 110 ft model cub var. Telefon calinca mesaj falan gelince kırmızı ışık yanıp sönüyor. Açıkçası 2005 model cubta olan neden 2013 driftte yok anlayabilmis değilim. Demem o ki bu alet aracı nasıl ve hangi isimlle temin edebilirim. Teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Çok inanılmaz bir teknoloji değil, çok da kullanışlı değil fikrimce.
    Göz boyama amaçlı bir dönemin Çin'li motosikletlerinde vazgeçilmez bir özellikti sadece.

Piyasada bulunur mu, hangi isimle istenmelidir bilmiyorum ama, az biraz elektronik bilginiz varsa yapımı oldukça kolay bir şeydir, PIC programlayabilecek durumda iseniz vs, elimde sistemin şemaları, detayları olacaktı; arayıp bulup paylaşabilirim.

kaanklky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    bence cok gereksiz ve sürücünün dikkatini dagıtan birseydi,
    benim kullandıgım scoterda ,yanından gectiğiniz araclardaki tlf lardan bile etkilenebiliyordu.gereksiz sinyal veriyordu.
    çin malı cg hız kadranları satılıyor, 20-25 lira gibi fiyatlara bulunabilir,
    cogunun içinde bu sistem oluyor, bir tane temin edip içindeki istenilen bölümü söküp kullanabilirsiniz.
    tanıdık tamırcilerden ücretsiz bile aklınacak bir parcadır, tabi ellerinde hurda kadran varsa

C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    Benim 2010 model Mondial 100 MFH'da vardı sadece benim değil kaldırımda'ki insanların telefonu çalınca'da yanıp sönüyordu

Kaldı'ki ben arabada bile telefon çalınca elime alıp meşgule atan bir insan değilim bırakırım çalsın motor üzerinde hiç umurumda olmaz telefon felan

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)