arkadaşlar motosiklete ses sistemleri var bunlar açıkcası bana saçma geliyor ancak bir yere gittiniz arkadaşınızla (mesela içki filan içmeye)ozaman açarsın da giderken dinlenmez herhalde sizin görüşünüz nedir ???
arkadaşlar motosiklete ses sistemleri var bunlar açıkcası bana saçma geliyor ancak bir yere gittiniz arkadaşınızla (mesela içki filan içmeye)ozaman açarsın da giderken dinlenmez herhalde sizin görüşünüz nedir ???
Motorda ses sistemi saçma, yolda giderken açmak daha saçma, telefon varken de kalkıp motora ses sistemi duble saçma. En saçması da motorla bir yere gidip içip o motorla geri diönmek.!!!!(bana göre)
Pek onaylamıyorum ben şahsen.
Şu almanlarında kafası hiç çalışmıyor,85 bin tl'lik motora sen git ses sistemi yap
Ne kadar saçmaaaa
Müzik dinlemek isteyen telefondanda açabilir. Motosiklette ses sistemi çok itici duruyor ayrıca. Bi ara apaçinin birinde görmüştüm, son ses oyun havası dinleyerek yol alıyordu, onun yerine ben utanmıştım.
Neden saçma olsun ses sistemi isteyen istediği gibi takılır ne varki bunda.gerçi ben Motosiklet sürerken kendim söylüyorum
Müzik işi kullanıcının zevkine kalmış. Trafik haricinde köy yollarında tın tın giderken, bir gölgede dinlenirken dinlemek isteyebilir. Başkasını rahatsız etmediği sürece isterse disko topu taktırsın dansetsin. Ama bu işi artık sıradan telefonlar bile görebilirken sisteme gerek var mı? Bana göre yok.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
görmemiş gibi oyun havası açıp angara havası açıp yolda gidersen saçma tabi...
benim motorumda var hoparlörler grenajın altında görünmüyor...kamp ortamında veya motorunun bakımını yaparken yol kenarında dinlenirken canın sıkılınca açıyosun...telefonla açın bakayım yarım saat ondan sonra ince uçlu şarj aleti ararsınız
olaya farklı bir boyut katayım,
bence motosiklet kullanırken kulak tıkacı bile tehlikeli.
her daim dısardaki sesleri ve motorun sesini duymamız lazım,
lazım ki en ufak bir aksilikte erken teshis ve tepki verebilmek için.
buda benim düşüncem...
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Şehir içinde kulak tıkacına gerek olmayabilir. Fakat şehir dışı yollarda rüzgar sesinden zaten hiçbir ses duyulmuyor. Üstelik kafa ağrısı da cabası. Düzgün bir kulak tıkacı ile motor sesi ve korna dahil gerekli bütün sesleri duyabiliyorsunuz.
Tek derdiniz bir yere gidince oturup dinlemekse, taşınabilir hoparlörleri öneririm. Benim elime düşmüştü bir yerden, çin malı, uzaktan kumandası var, fm radyosu var, usb ile mp3 desteği var. Tam sizin ihtiyacınıza göre.
kulak tıkacıda şöyle...adı tıkaç diye %100 tüm sesi kesmiyor..rüzgar sesini kısıp motor ve korna seslerini duyabiliyrsunuz...uzun yolda rüzgardan kafası şişmeyen anlayamaz tıkacın kıymetini.her yola giderken yanıma alırım 2 3 paket.
şehir içinde olmaz ama uzun yolda şart.
Heyecan aramaya gerek yok aküye bağla bilmem ne hiç gerek yok linke bakınız portable speakers 11 tl
http://m.n11.com/mini-hoparlor-ses-b...-mp3-P14217347
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
Benim vn 800 de var batwinge montajlı kendım duyabılecegım bır seste dınlıyorum
Çok saçma değilmi , tak kulaklığı hatta çift kulaklık tak şehir içinde dışarıdan gelen sesi duyma , sellektörü görme muziğe kapıl sonra güüüümmmm .
aslında güzel fikir ama eksoz sesinden bişey anlayamam ben...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)