Arkadaşlar herkese iyi günler. Ben de iki motor arasında kararsız kaldım. Bunlardan birini almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum . Yardımlarınızı bekliyorum .. Saygılar..
Arkadaşlar herkese iyi günler. Ben de iki motor arasında kararsız kaldım. Bunlardan birini almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum . Yardımlarınızı bekliyorum .. Saygılar..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-haojue-sinif-ogretmeninden-187844501/detay
git bunu al. pazarlıkla filan 3500 e alırsın diye düşünüyorum. ne mondial ne kanuni bunun eline su dökemez. haojue de nedir dersen, suzuki inazuma'yı üreten firmadır kendileri.
gidip mondial, kanuni gibi çöplere para verme, yazık günah.
3 yıl kullandım seyhanı .. daha tok sesli ve malzemeler daha geç dökülüyor sonucta aynı motor ama uzun vadede kanunı bı tık daha saglam kalıyor
Tüm arkadaşlar klavyeniz dert görmesin , ilginiz için sağolun , ancak benim düşündüğüm motor tipi bu şekilde değil , Kanuni Seyhan 150c hemde Mondial 150 KT tam aradığım tipte motorlar , yani ikisinden birini tercih edeceğim , eh tabii sizlerin tecrübeleri de bana ışık tutacak ..ilginize tekrar teşekkürler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------
Acaba sizce hangisini tercih etmeliyim tercih etmemdeki kriterler neler olabilir ben biraz acemiyim bu konuda..
Bence kt 150 çok sık benim tercihim o olurdu hem yeni seri kesinlikle yeni düzenlemeler iyleştirmeler yapmışlardır bi bayiye gidip kesinlikle bilgi al derim.
Arkadaşlar bu konuyu açtıkdan 1 hafta sonra felan 150 kt aldım. Motorum şuan 400 km ve şuana kadar hiçbir olumsuz yönünü görmedim yakıt,konfor vs. gerçekden alınabilir bir motor düşünen herkese tavsiye ederim ayrıntılı bilgi almak isteyen olursa pm atsın yardımcı olmaya çalışırım. İyi günler
hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)