SAKIN HYOSUNG ALMA! hele 2nci el ASLA ALMA!!! Abini dinle, harika motorlar kullanacaksin ama henuz degil.
Kesinlikle ciddi markasi olan bir motosikletle basla bence. Honda, Yamaha, Aprilia, bunlardan birini sec ama kesinlikle Hyosung alma cunku ogrenirken siklikla aniden durman gerekecek ve Hyosung durmaz, durmayacak.
15 senedir kullaniyor bu kardesin ve bu gune kadar en cok gordugu kazali motor hyosung gtr 250. En az 35 tane gordum. Sahiplerinin akibetini bilmem.
Benim sahsi fikrim, bekle 4-5 ay sonra subatta yamaha ve honda'nin yeni 250lik modelleri gelecek. Ne cok deliren, ne de 100u gorunce oksurmeye baslayan. Iyi gider, sollama yaparsin ayni zamanda ogrenirsin ama hatalarini kabul eder. Fuar zamanini bekle kararini ver derim.
Hatta ben olsam heyecanli adamimdir 21 yasimda hatirliyorum hemen 150lik scooter alip ikinci gecis motoru o zaman yeniydi kawasaki ninja 250r gormustum ona heveslendim. Kaderin cilvesi ya da sevgili kul bilinmez uyduruk 150lik scooterimla 30 bin km olana kadar ninjay 250ye gecme sansim olmadi. Bugun hayattaysam belki o yuzden hayattayim.
Apacilik hepimizde var, bunu sen de cikaricaksin ama dedigim gibi acele etme