600RR egzoz temizleme ve önden ses gelmesi
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar 2 sorum olacak size.egzozların cıkıs kısmını temızlemek ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım.pas sökücü ile olur mu ? diğer sorum ise ön fren disklerınden bırı oynuyor honda servısıne gosterdım bıse yok bu olur hepsınde dedı ama baska motorlara baktım oyle dıskte oynama olmuyor.dun yavas hızlarda anı frene bastım tak tak dıye ses yapıyor anı basıp cekıyom tak tak dıye vuruyor sankı sebebı nedir?motorda hata yok daha yenıde servıs bakımından cıktı.acaba normal mi bana mı oyle geldi?
Reklamlar
-
http://www.404.com.tr/urunlerimiz/parlatici_metpar.html
Eksozları bununla temizleyebilirsiniz. Fren konusu için görmeden birşey diyemeyeceğim.
-
honda servisine git ağzına ne geliyorsa söyle...o nedemek yav disk oynar...diskin bağlantı yerlerini kontrol et veya ettir.
-
disk mi oynuyor yoksa kaliper mi onu iyi anlamak lazım
disk kesinlikle oynamaması gereken sabit bir parça
kaliper kısmen oynayan bir parçadır ve bağlantı cinvatası ile arasında ses ve vuruntuyu önlemesi için lastik mevcuttur
belkide bu lastik kopmuş olabilir
-
frene bastığınızda tak diye vuruyosa disk oynuyodur geçen hafta benimde başıma geldi ön freni sıkıp motorun önünü aşşa bastırdığınızda tekerlek hafif ileri atlamada yapıyodu benim motorda lokla ile sıktım diski düzeldi
-
teşekkür ederim arkadaşlar bu hafta başka bir honda yetkili servisine götürcem bakalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)