Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Acemice sorular...

REKLAM ALANI

Arkadaşlar, herkese iyi günler. Web sitesine yeni kayıt oldum. Bir takım forumları okudum ancak henüz herşeye fransız kalmaktayım.
    Motor almayı planlıyorum ve bu hususta okuduklarım dışında pek bir bilgiye sahip değilim. Bundan dolayı acemice sorunlarımı mazur görmenizi rica ediyorum.
    Chopper tarzı motorları çok beğeniyorum ve yeni başlayacağımı düşünürsek, 150 cc'lik birşeyle idare edebileceğime inanıyorum. Ancak tabii ki gözümede hoş görünmesini istiyorum. Gönlümde yatan görüntü biraz bu linkteki motora benziyor;
    http://www.polen-tr.com/urun3.htm (ZR 125-30)
    Yani ön tarafı biraz daha büyük bir lastik ve kalkık...
    Ancak tabii ki motorun görüntüsüyle biraz da oynamak isterim. Mesela;
    Ön taraf biraz daha yükseltmek... Arka taraf yere yakın... Arka lastik daha geniş ve köşeli... Renk tamamen siyah... Arka koltuğa yaslanma desteği...
    Şimdi benim merak ettğim, bu tarz şeyleri yaptırmak mümkün müdür? Ne kadarlık bir masrafa girmek yeterli olur? Bu yaptırmak istediğim şeyler için, bu hususlardaki bilgi birikimine güvenen arkadaşlardan bana detaylı bilgi aktarmalarını rica ederim ve tekrar herkese iyi günler dilerim.
    CAN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serkankiyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6
    motorunu bi al önce orjinal şekli ile kullan..sonra karar verirsin neler yapacağına
    .
    [FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]

Alıntı serkankiyak adlı üyeden alıntı
    motorunu bi al önce orjinal şekli ile kullan..sonra karar verirsin neler yapacağına
    .
    1) Birçok insanın bunu söyleyeceğini zaten biliyordum. Ancak buraya bu kadar uzun bir yazı yazmamım sebebi, 30 yaşında biri olarak, her ne kadar doğru olsada, nasihat dinlemek değil...
    2) Motoru alıp, düz haliyle kullanmayı düşünsem, zaten zahmet edipte yazmazdım....
    3) Yazımda "Motoru kullanıpta mı bunları yaptırsam, yoksa kullanmadan mı yaptırsam?" gibi bir ibare yer almıyor... ;)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler