Drift 3,493, mcx 3,917 olmuş. Diger tüm modellerde hemen hemen aynı seviyede zamlanmış
Drift 3,493, mcx 3,917 olmuş. Diger tüm modellerde hemen hemen aynı seviyede zamlanmış
Kendilerini japon firmalarıyla karıştırdılar herhalde Kalite standartları artsa neyse derim ama hala parça kalitesi vasatında altında sürünüyor .
X treme max modeli 4237 tl olmuş . 2013 aralık ayında bu motor 3000 tl idi . Arada 1237 tl zam var ama kalite hala aynı . Mondial satışları iyice azalır bu zamla birlikte .
eee herşeye zam geldiğine göre bunlarada gelecektir
en azından sezon bitimind gelmiş
Tam zamanında almışım drifti Allah için Ha üzerine fark koyup satma gibi bi düşüncem yok ama zararınada vermem. Aldığım fiyata gider.
türk parasının dünyada sürekli değer kaybetmesinden kaynaklanıyor muhtemelen, dolar almış başını gidiyor
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Benim işime geldi açıkçası. Büyütmeyi planlıyodum ikinci el fiyatını da zamlı fiyat üzerinden belirlemeyi düşünüyorum. Kredimi de ona göre çekicem
3 sene önce aldığı cbfsini şimdi aynı fiyata satanlarıda biliyoruz 2 elinmizde deyer kazandı . Yada 2011 de alınan Cbr 250 ler o zamanlar sıfır fiyatı ne idi simdi ne oldu
desenize mondialde kendini tüketmeye başlıyor adam gibi 2 modeli var onada zam koymuş kafasına göre
2013 aralıkta mcx aldım tam 2 hafta sonra ben aldığımda 3.150tlydi 3.550 tl oldu şimdide 4milyar olmuş resmen aldığım fiyata satabilirim sanırım ^^
Drifte zamn gelmesi beni epey üzdü sıfır almayı planlıyordum ancak 2. Ele yöneleceğim sanırım belkide 2. el YBR alırım.
oo bu paraları mondial'e verenin aklına şaşarım başka da birşey demiyorum
ben kt150aldım. parasını ödedim ama motor daha elime geçmedi. 2700 e aldım şimdi 3180 olmuş.
bir kacgunle 500 lira kadar karım oldu....
her modelinde zam yok. ben oğluma 9x250 -2.250- ye mg king almıştım, fiyat hala aynı.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Sentor modelide zamlı galiba
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Dolar son 1-2 haftada tavan yaptı, ondandır.
Gerçi Mondial Türk markası değil miydi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)