Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS apache 150 RTR - Lastik Önerilerinizi Bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Özgürr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS RTR 150 + Yamaha R25
    TVS apache 150 RTR - Lastik Önerilerinizi Bekliyorum , Veyahutta kendi lastiklerine güvenmelimiyim bu hafta motorsıkletime kavusuyorum İnşallah aldıgım zamanda ilk yapıcagım işlev lastıklerini değiştirmek olacak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Honda cbr icinde cok korkutmuslardi stok lastikler cok kotu diye, korka korka kullaniyordum, sonra ozel bir egitim aldim egitim sirasinda okadar yatirdim o kadar yatirdimki motoru inanamadim.. ani fren calismalarinda gerekli tekniklerle zink gibi durdurabildim.. Su an cadde de virajlarda yat yatabildigin kadar...Deli gibi lastik ararken simdi onceliklerim baska...

tekoklava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200ns
    me22 kullanmıştım sonra michelin takmıştım michelin performansını daha çok begenmiştim

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8

Motosikleti
    TVS RTR 150 + Yamaha R25
    teşekkürler

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Valla sabah uykusu bi de hastalık linki zor attım kardeşim açıklama yapamadım kusura bakma O verdiğim linki okursan braz faydası olur sana bana çok yardımcı olan çıktı forumda, özellikle yeni kasa apache' nin lastik ebadı 17" olduğu için bulmak işkenceydi.

O başlıkta yazmadım ama burada yazayım kalın yanaklı teker alınca emniyet şeridine girip çıkmak zorlaştı resmen :D Özellikle hergün gittiğim yolda trafiğin sıkıştığı bi alanda tek motorun geçebileceği bir boşluk oluyor yolun sağında orada çizginin üstünde gitmek bile zorluyor kalın teker bambaşka bişeymiş

Motosikleti
    TVS RTR 150 + Yamaha R25
    çok teşekkür ederim ilgilendiğin için kardeşim , sanırım apache'me yenı sağlam iyi bir lastik almam için cebimden bi 500 TL çıkması gerek neyse canımızdan önemli değil ya

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)