250 cc ve üstü ile başlayanlar...
-
Reklamlar
-
Yaşım 17. Tecrubem cok cok azdi . Ninja 300 ile baslaidm . Su ana kadar hic bi sıkıntı yaşamadim. Iki kere arabalarin sinyalinin gafletine ugradim saga sinyal verip saga doner gibi yapip sola donenler felan... ama suratim azdi durabildim rahatca lafin kisasi bi sikinti yasamadim . Konu aklimda eger bj sorunum olurda yazarim 500km yi gectim. Sadece sehir ici kullandim bi kere 50km ilceye gittim.
-
Özellikle racing motorlarda 250 cc üzeri ile başlarsanız kullanabilirsiniz... Yaşayacağınız en küçük sorun dönerek kalkış yapmak. Vites düşürürken arka tekerleği kilitlemek ya da vites yükseltirken tek teker yapmak. Tabi bu saydıklarım en küçükleri. Yolun durumuna göre motorun vereceği tepkiler , ağırlık merkezi vs. gibi detaylara girmeyeceğim. Yaşayarak tecrübe etmek isteyenler başlayabilir. Sonuçta ben bir otorite değilim.
-
hocaseko adlı üyeden alıntı
600 cc ye geçme zamanı....evlenip 1 çocuk sahibi olduktan sonradır...kim ne derse desin...
motosikleti insanın yaşı değil beyni kullanır adamda beyin yoksa 5 tane de çocuğu olsa ne fark eder
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
F54 adlı üyeden alıntı
motosikleti insanın yaşı değil beyni kullanır adamda beyin yoksa 5 tane de çocuğu olsa ne fark eder
sorumluluk. (nokta)
-
F54 adlı üyeden alıntı
insanda mutlaka bir durulma olmaktadır...çevremde ve kendimde gördüğümdür...sen özel olabilirsin o ayrı...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
yine 250likle ak kardeşim seni tutan kim 3ay önce üçay sonra
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)