??? Günübirlik Keyifli Güzel Gidilecek Yer Bilenler paylaşalım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kesinlikle beykozu gezmelisin sahil yolundan temiz havada sakin sakin gezip yüşa tepesine gidebilirsin çok mükemmel yerdir havasıda çok temizdir birkere motorla gezmişdim çok güzel olmuşdu.
-
moturmotur adlı üyeden alıntı
kesinlikle beykozu gezmelisin sahil yolundan temiz havada sakin sakin gezip yüşa tepesine gidebilirsin çok mükemmel yerdir havasıda çok temizdir birkere motorla gezmişdim çok güzel olmuşdu.
Tesekkur ederim bakalim insallah trafik ve yagmur olmaz yarin
-
biyerlere gidecek olan varsa bende eşlik edebilirim millet güngörendeyim .
-
deniz ci adlı üyeden alıntı
biyerlere gidecek olan varsa bende eşlik edebilirim millet güngörendeyim .
Ozellikle yazmadim katilmak isteyen katilabilir diye cunku gidecegimiz kesin degil simdi gelir 3-4 kisi sknra yarin olur gitmezsek, olmaz diye soylemedim fakat foruma bakarsan yarin haber veririm gidiyoruz diye.
-
olur kardeşim bursa tRfı olur Balıkesir tarafı olur yuvacık olur oraya bende gitmek istiyorum :-)
-
avrupa yakasında tavsiye edebilirim
arnavutköyden sarıyere kadar sahilden devam
bahçeköy kemerburgaz yolunun bol virajlı belgrad ormanı içinden geçiş
garipçe köyü tarafına giden yol.
bunlar ardı ardına yollar değil fakat navigasyonla rahatça gezebilirsiniz. özellikle bahçeköy kemerburgaz yolu yaklaşık 10km ve tahminime göre 25'e yakın viraj var.
asfalt güzel ve yeşillik içinde.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
Sapanca , Maşukiye ve Kartepe'yi ben de tavsiye ederim. Sonbahar manzaraları eşliğinde bir piknik ve teleferik gezisi güzel olur.
Bir de orman yolundan Ağva ve devam ederseniz Ağva-Kandıra yolu çok güzeldir. Kefken Pembekayalar'a kadar güzel bir rota olur.
-
Konuya abone oldum ilerki aylarda lazım olacak.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
acemi60 adlı üyeden alıntı
Sapanca , Maşukiye ve Kartepe'yi ben de tavsiye ederim. Sonbahar manzaraları eşliğinde bir piknik ve teleferik gezisi güzel olur.
Bir de orman yolundan Ağva ve devam ederseniz Ağva-Kandıra yolu çok güzeldir. Kefken Pembekayalar'a kadar güzel bir rota olur.
Tesekkur ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)