Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ısı boya

REKLAM ALANI
    burak5353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    falcon deserd 277
    internetten ısı boya satın aldım bugun elime gecti yarin uygulicam ne sonuc alıcam bilmiyorum bu boyayı baska kulanan varmı markası metylan color spray siyah 600dereceye dayanıklı oldugu yazıyor netde kullanmıs olan varsa nasıl bir sonuc aldı yazabilirmi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    aynı markayı kullanmadım ama başka markanınkini kendi egzozuma uyguladım...yapacağın şey egzozu güzelce temizle pasları kirleri zımparala tel fırçala...sonra egzoza ince katlar halinde 3 4 kat uygula çok yakından sıkma boya akmasın.. birde yeniden alacağımda başka motora uygulamak için siz nerden aldınız link varmı...
    cenkito bunu beğendi.

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    ve en az 12 saat hatta mumkunse 24 saat kurumaya bırak yoksa ısıya dayanıklı da olsa cok cabuk atıyor.
    egzos ısınır ısınmaz yanmaya baslıyor.
    aynı marka olmasada baska markalarda tecrübemdir (800 derece idi)
    adam akıllı kuruduktan ve muntazam yaptıktan sonra cok daha uzun ömürlü oluyorlar

Motosikleti
    falcon deserd 277
    abi buralarda satılmıyor diye sitelerde gezerken birinden sectim aldım alman malı 2 gun sonra geldi zaten adini yazdiginda cikiyor yarin kullanıcam bi sorum daha var 400ml boya bana artıcak babam tek kullanımlık oldugunu söyledi icinde boyayı püskürtücek seyin kurudugunu söyledi yani kutu tek kullanımlıkmı zamanla paslandıkca gene boyamak icin

Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    eger içindeki malzeme kurumazsa, yada püskürtme ucu tıkanmazsa bircok kez kullanabilirsin.
    kullanılıp kullanılamayacagıda zaten son sıktıgında belli olur.
    eger top top pürüzlü atıyorsa kullanma. yok eskisi gibi püskürtüyorsa sorun olmaz kullanabilirsin

Motosikleti
    falcon deserd 277
    bana 1 saate kurur dediler ama dedigin gibi 1 gün kullanmicam olucaksa saglam olsun bari talimatlarda söyle yaziyor 3dk çalkalayın sonra boyayi 25cm uzaklikta püskürtün 5dk bkleyin 1 kat daha atin sonra 30dk bkleyin motoru boşta 5dk calistirin 160derece kadar isincak kontağı kapatıp tekrar 1 kat daha atın bu talimatları uygulicam

Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    egzos boyama olarak forumda arastırırsan daha önce aynı marka olmasada

benim gibi baska marka ile boyama yapan pek cok kişinin baslıgı var.

benim önerilerim o baslıklarıda içeriyordu, onlarada bakabilirsin.

benim boya cok güzel ama kısa ömürlü oldu, ben katları atıp beklemeden baglantı yapıp motoru calıstırdım.

boya kuruyor ama ısıya dayanıklı hale daha gec geliyor
    burak5353 bunu beğendi.
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

dadaş-bb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    'ni Sattı. Arayışlarda
    Daha bugun boyadim egzosu motip 690 derece isiya dayanikli boya aldim 17.90 tl bauhause dan aldim. Gunduz boyadim motor iki gun yatacak bayram falan kullanmayacagim hemde boya tam kurusun.

Zimpara yaptim sonra bir kat boyadim ve bir saat kurudu sonra bir kat daha attim kurudu ve egzosu monte ettim oylece duruyor.

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Ben egsoza 690 derece dayanimli boya attigimda gerekli temizlik islemlerinden sonra 1 kat yarim saat sonra 1 kat daha atıp pürmüz ile bir nevi fırınlama yapmıştım(metalik gri). Üzerine traktör egsoz boyası dedikleri mat siyah bir kat daha geçtim ancak o egsoz boyası diye attigim kat oldugu gibi döküldü. Metalik gri yerli yerinde duruyor

Motosikleti
    falcon deserd 277
    bugun boyadim 3 kat 25cm uzaklikta motorun ustunde attim her yerini kapladim gaste ile 30dk sonra motoru 5dk calistirdim ve kontaği kapattigimda 1 kat daha attim biraktim 24saat kurumaya toplam 4 kat oldu sanki motoru ilk aldıgım gibi egzozun hali a bide 400ml lik boya tek kullanimlik babamin dedigi gibi oldu 4. kat i atarken boyanin zor attigini fark ettim 5dk calkaladim gene ayni topak topak attı biraktım arabanin altlarina sıkıp bitirdim boyayı

Motosikleti
    mondial mg125, mondial 150 mc
    önceden uygulamışdım bayağı iyi olmuşdu nekadar pütür pütür yapsanızda egzoz o pütürleri eritiyor ve egzozun rengi mat oluyor uzun zaman sıkıntı olmuyor ama yağmur çamur sıcaklık bazı yerlerde sararmaya neden olabiliyor ama tabi çok uzun sürede yapıyor bunu birde ayriyetten ilk başlarda boyanında yanmasıyla aşırı yanık kokusu bırakıyor senede 1 kere egzoz boyanmalı bayağı etkili

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Motosikleti
    falcon deserd 277
    nicklerdekileride okudum

Motosikleti
    SUPERDUKER
    Alıntı burak5353 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi buralarda satılmıyor diye sitelerde gezerken birinden sectim aldım alman malı 2 gun sonra geldi zaten adini yazdiginda cikiyor yarin kullanıcam bi sorum daha var 400ml boya bana artıcak babam tek kullanımlık oldugunu söyledi icinde boyayı püskürtücek seyin kurudugunu söyledi yani kutu tek kullanımlıkmı zamanla paslandıkca gene boyamak icin
    evet tek kullanımlıktır sprey kanalları tıkanıyor

Motosikleti
    falcon deserd 277
    tek kullanımlık dedigim bi arkadas bana kutuyu ters cevirip 5 sn aralıklarla sık içindeki hortumu temizlenir gene kullanırsın dedi ne kadar dogru bilmiyorum deneyen olursa bizide bilgilendirsin sacma geldi bana denemeden bilinmez
    cenkito bunu beğendi.

Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    Alıntı burak5353 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tek kullanımlık dedigim bi arkadas bana kutuyu ters cevirip 5 sn aralıklarla sık içindeki hortumu temizlenir gene kullanırsın dedi ne kadar dogru bilmiyorum deneyen olursa bizide bilgilendirsin sacma geldi bana denemeden bilinmez
    bende o uygulamayı duymustum, o sekil yaptıgında üstte biriken gazı sıkmıs ve boruyu temizlemiş oluyorsun.

donacak botya içerde kalmayacagından mantıklı geliyor.
    burak5353 bunu beğendi.
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)