Başlarına gelmeden, savunucular klavye şovalyeliği yapan çok olur, bende onlardan biri idim, taa'ki başa gelip çekinceye değin
Hasılı kelam daralmış yola girişte hızımı düşürmüştüm, kurallara riayet etmeye özen gösterirken , manevraya mahal bırakmadan zartt diye önüme köpek çıktı, korna vs geçiniz, donkişot misali yolun ortasına dikildi, gerimde araç sert frenaj yapsa idim geridekilerin yaralanması kaçınılmaz, daralmış yolda manevra yapamam köprüdenmi uçayım?
50-60 ile seyr eder iken yola fırlayınca ön kaportadan çarptık, frenleme yaparak minimum hasar ile atlattık şu kadar masraf vs demek hoş değil ancak it yoluna devam etti, sanırım fazla yaşamamıştır, sahibi olduğunu sandığım çoban geriye baka baka ışık hızında sıvıştı.
Olay otomobil ile gerçekleşti, şuan aynı pozisyonda olsam yine aynı şekilde, tereddüt etmeden çarparım, bir hayvan ve sahibi olan hayvanoğlu yüzünden, yanımda bulunan kişilerin, gerimde seyr edenlerin, kılına zarar zeval gelmesini istemem, aynı durum motorda olsa kurtarmaya olmasza kaçınılmaza, örneği çok çokça üzücü haber okuyor duyuyoruz, elden geldiği kadar sıcak havalarda su eksik etmem, yemek artıklarını vs, sokak hayvanlarına dökerim ancak, savuuculukta bi yere kadar.