Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bana bi yardimci olun acil

REKLAM ALANI

selam arkadaslar ben kanuni hussar 125 kullan1yrum ve motordan acayip s1k1ld1m art1k hosuma gitmiyor bir yandan da s1n1f atlamak istiyorum ben hayat1mda hic vitesli motor kullanmad1m ama yeni bi motor al1cam asag1daki motorlardan hangisini tavsiye edersiniz

kawasaki er-5
    hyosung gtr650
    veya bildiginiz 500cc motorlar da olabilir fiyat olarak 8000-11000 aras1 motorlara bak1yorum genelde ilk baslayanlar 2500cc ile basl1yolar ama ben motoru satmayacag1m icin 500 cc ile baslamak istiyorum 250cc al1rsam satarken sorun olur diye almak istemiyorum sizce ne yapmal1y1m.*NAKED VE SPORT MOTORLARA HASTAYIM HYOSUNG MOTORLARI COK BEGENiYORUM AMA BU MOTORLARDA AYRI HANG0 MARKA OLURSA OLSUN NAKED VE SPORT MOTORLARI ARIYORUM YENi BASLICAM RACE MOTORLARA YARDIMCI OLUN 500 CC ALTI iSTEMiYORUM 500CC 650CC ARASI iSTiYORUM

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    transelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp / SH300i /cb125e
    o kadar parayı çarçur etme transalp al kardeşim....nereye atlamak istiyorsan atlarsın.....
    aman derim kardeşim alkol kötü bir artçıdır.....

serkankiyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6
    tarz olarak hangisi...?
    shopper
    enduro
    naked
    sport
    [FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    al birtane cbf 500 hayatını yaşa 11500ytl

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler