Abicim ben uyuz oldum ama kaşınmıyorum, büyük bir PROBLEM SÖZ KONUSU.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Klasik cevabi yaziyorum. `Burasi TURKIYE`
-
Farkındayım. Polis Amcaların ağzından da düşmüyor bu cümle.
-
kardeşim adam maaşını alıyor sonuçta çevirip it kopukla mı uğraşsın kota doldurmak için gözüne seçer birkaç tane düzgün insan 3 5 ceza giydirir olur biter sonrada kendi kendine çıldırırsın
bu arada o amelelerin çoğu tabi motor toplu olanları kast ediyorum bir motor alayım yaz sezonunda karı kaldırım kafasında olan tipler
-
Burası Türkiye Türkiye dediğimiz için zaten bu ülke bu halde cünkü biz toplum olarak üretici değil tüketici olduk hep ve onun için hangi konuda olursa olsun kimse umursamıyor artık bir olay oldumu çözüm basit oldu burası TÜRKİYE'DE konu kapanır kimse oturupta çözüm aramaş batan bir ülkeyiz daha neler olur neler ilerde bu kafayla gidilirse
-
Bunların sadece bizim memlekette yaşandığını düşünüyordum ama istanbulda bile varsa her yerde vardır millet egzozu bağırtıyor polis dur diyince kaçıp gidiyor ama ceza yiyen yine biz düzgün kullananlar oluyoruz...Onları yakalayamayınca bize sarıyor şerefsizler
-
Cevaplarıda hazırdır hangi birini çevirelim
Cevap basit benimde motorum çalındı şimdi bende hangi birinize söveyim demedinmi
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)