Lastik değişiminden sonra ki sıkıntı
Reklamlar
-
Herkese merhaba, motosikletimin lastiklerini yeni değiştirdim ve değiştikten sonra giderken arka lastik beni dans ettirmeye başladı, lastikleri takan yere gittiğim de lastiğin oturma süreci olur dediler böyle birşey varmıdır, bilgileriniz için şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
tekeri değiştirdiğim zamandan bu tarafa bende de mevcut 2 aydır.düz giderken değil ama virajlarda bi gezme olduğunu hissediyorum.bana öyle geldiğini sanmıştım ? bilgili birisi varsa bizi aydınlatırsa çok sevinirim.
-
jant ile lastik birleştiği yerde ince çizgi olur,
o çizgiler her tarafta eşit olmalıdır,
eğer bir tarafta çizgi içeride kalmış ise dier tarafı fazla dışarıdadır,
bu sebeptendir zaten LASTİK AT MİSALİ ZIPLAYARAK GİDER,,,
-
çizgileri kontrol ettik hocam herhangi bir sıkıntı yoktu, teşekkürler ilgin için
-
Dans ettirmek derken ben onu anlamadım , yaptığı şey ne ?
-
arka tekerin sağa sola gezmesi, özellikle frenleme yaparken ve virajlarda
-
Lastiğin belirli bir kilometre rodaj süresi vardır o kilometre geçilince düzelir hatırladığım kadarı ile 300 km olması gerek.
-
üzerinde ki bal mumundan dolayı bir problem yaşıyorsunuz büyük ihtimal, denildiği gibi yaklaşık bir 300km sonunda her şey daha güzel olucaktır
-
Lastiğin şamyelli ise sibobun dip kısmının lastikle jant arasına sıkışmış olmamasına dikkat edin
Genelde lastik şişirilmeden sibobun civatası sıkılıyor ve buna sebep oluyor
Lastiği canta oturttuktan sonra hava basın,daha sonrada civatasını sıkın
-
arkadaş motorun markası lastiğin markası modeli nedir? üretim tarihi nedir? böyle başlık açılmaz
detay ver ki ayarlanması gereken bir şey yoksa lastikte üretim hatası olabilir, çok geçmeden değiştirirsin.
-
aynı durum bendede var vites düşürdüğüm zaman arka lastik gezmeye çıkıyor :D ama zamanla azaldı biraz
-
Arkadaşın da dediği gibi lastiğin de rodajı vardır, ayrıca yeni lastik takıldıktan sonra lastiklere balans ayarı yapıldı mı? Motora takmadan balans ayarı da yaptırmalısınız yeni lastiklerde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)