Anket: En çok şu gruptan çekiyorum....
- Katılımcı sayısı
- 73. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Diğer motor sürücüleri
-
Taksiler
-
Minibüs, Otobüs
-
Servis ve diğer özel yolcu araçları (transporter vs.)
-
Diğer bine araç sürücüleri
-
Kamyon, tır, iş makineleri
Trafikte canınıza en çok kimler kast ediyor?
Reklamlar
-
Ben bu servis şoförlerinden bıktım arkadaş transporter ve benzeri ne kadar araç varsa (özellikle beyaz yolcu servisleri) katilden farkları yok taksilerden beter manevra yapıyorlar ayna desen hak getire taksiciyle yine göz hizasında kalıyorsun görüyor bunların aynaları da yüksek kendimi göstermek için çırpınıyorum yetmiyor. Sizin trafikte karşılaştığınız en kötü sürücü grubuna sahip araç türü nedir peki?
Reklamlar
-
Taksi şoförleri ne zaman ne yapacagini bilemiyorsun.
Umursamazlar müşteri için sinyalsiz her an her yerde aniden durabilirler o yüzden ne olursa olsun yanından geçerken daha geçmeden korna yanından geçerken yine korna calarim.
-
Bana göre bir motor için en tehlikeli şey; yağlı asfalt ve ters eğimli virajlar.
-
hemen başlayım evvela taksiler avrupa yakasında sürekli makas atarlar sonra minibüscüler gelir sollar seni 5 metre önünde birden yolcu indirir kazancı 5 saniye belkide bu acelesinin nedeni tuvaleti gelmişdir . recep ivedik gibi ucundaa hesabı. sonra birde zengin bilmem neyleri oluyor altında audi bmw gelir yanyolda sana sıfır geçer 180 e dayamış arkasından tarayasın gelir trafik tıkanır gider bakarsın tüyü çıkmamış velet oturur direksiyonda babasına söversin sana bu arabayı verenin diye sonra birde kasalı transit transporter ler masterlar hatta bilimum kiralık şirket araçları zaten ellerinden telefon ağızlarından sigara eksik olmuyor genelde kaptırırlar sağ şeritten hızlı gitceksen sol şeritten git yok gelir birde iki şerit arasından seni sollar acaba yediğimiz içtiğimiz şeylere bir şeylermi katıyorlar gittikçe hayvanat-ı meyvanat oluyoruz küçükken öğretmen kurufasulyenin faydaları diyordu demekki zararıda varmış tabakhane çalışanlarına ithafen...
-
"Devlet"
seçeneğinin de eklenmiş olmasını tercih ederdim.
Yol kaplama kalitesi, kaplama hataları, kaplamalardaki çukurlar, hatalı viraj eğimleri, kafa kopartan bariyerler, trafik güvenlik önlemlerini alacak kara yolu ekiplerinin denetimsizliği vs vs vs...
Kimseyi kırmak, incitmek amacıyla yazmayacağım bunu; alınganlık göstermeyelim lütfen. sırf espri güncel diye yapıyorum
"Dövlet bize boğkmiiir."
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
-
virajın sonuna hız kesici denilen o plastikleri koyan belediyeden çekiyorum(şehir içi yollardaki çalışmaları belediye yapıyor diye biliyorum değilse karayollarından )
-
Kamyonlardan korkardim önceden de otobüsler Hataydakiler bilir şu içine tukurdugumun payok otobüsleri kaç kere dibinden silme geçtiler kaç kere üstüme kırdılar beyin yoksunlarinda ayna kontrolü denen şey sıfır
-
iett otobüsleri ve özellikle halk otobüslerini tek geçerim...
taksicinin, minibüsçünün ne mal olduğunu biliyor ve ona göre tedbirli davranıyoruz. iett şoförü sonuçta anlı-şanlı bir devlet kurumunda çalışan maaşlı eleman. seçilerek işe alındıklarını, eğitimlerden geçtiklerini, denetlendiklerini var sayıyoruz ama tam tersi...
her duraktan sonra deli gibi gazlayıp bir sonrakinde öküz gibi frenleme mi ararsın,
şerit ortalayıp gitmek mi dersin,
makas atmak mı,
kavşak ve sapaklarda, tüm araçlar sıra olmuş beklerken yan şeritten gelip, zırt diye hepsinin önüne kırmak mı,
kısaca taksici-minibüsçülerde gördüğümüz tüm atraksiyonları koca otobüslerle çekiyorlar.
taksinin, minibüsün sonuçta eni-boyu belli. sağından veya solundan bir manevrayla geçip kurtulmak mümkün. bu alamet makasa girdi mi, duvar misali tüm yolu kapatıyor. 10 numara yağ kullanan halk otobüslerinin, iğrenç kokulu, lokomotif bacası egzozları da cabası.
-
Servis ve diğer özel yolcu araçları (transporter vs.)
bana hep denk gelen grup
-
Asfalt ve diğer parçaları katmadım arkadaşlar çünkü o kronik sorunumuz sadece bizim değil 4 tekerlilerde çekiyor bndan bariyere sağlanıp hayatını kaybeden araç sürücüleri de çok asfalttan hele hiç bahsemek bile istemiyorum geçen gün abartısız söylüyor tekerleğimin tamaını yutacak bir çukurdan son anda kaçtım yolun ortasında ne işi var onun? O çukur kışın su ile dolacak ve bir çok araç ve motosikletli o çukura düşecek maalesef. Özellikle asfalt konusunda 3. dünya ülkeleriyle kapışıyoruz.
Bu başlıkta sadece hangi tip insan evlatlarından çekiyoruz topluca bi onu görelim istedim sadece
-
-
Dingil olan Motoru vasıta yerine koymayan şerit hakkını çok gören Ne kadar Angut var sa hepsi...
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
ford transit ve connet tarzı araçlar. kullandıkları araçları süper spor araçlardan zannedip olmadık ve beklenmedik işler yapıyorlar. o araçların direksiyonuna geçtiklerinde insanlıklarını aracın dışında bırakıyorlar..
-
taksiler of offf desem yeridir adamlar felaket düşüncesiz yolcuya bir kitleniyorlar
trafikte katliam
-
-
Eğer büyük şehirlerde araç kullanıyorsanız bunların hepsi bizim canımıza kastediyor.Özellikle toplu taşıma araçları.
-
Cep telefonu ile konusan bir kadin surucuden daha tehlikeli hicbir arac yoktur..
-
Arkadaşlar bende ticari ve ticari olmayan otomobil sürücülerinden dertliyim, evim büyük çekmecede ben zeytinburnunda çalışıyorum arası 32 km her gün git gel 64 km okadar çok hatalı sürücü varki, daha dün akşam florya sahil yolunda giderken trafik sıkışık en soldaki araba ile orta şeritteki arabanın arasında ilerliyorum bi adet jeep sol tekerlek sol şeritte sağ tekerlek orta şeritte bende aradan geçemiyorum tabi sellektör yaptım buna aynadan bana baktı ama hiç istifini bozmadı 1-2-3 böyle bende yanına geldim kine neden yol vermiyosun, bana dediki ( HANGI GANUNDA VAR ORDAN GEÇMEH ) dedi
Bende Ona o GANUN değil KANUN deyince siniri iki katına çıktı tabi sonrada babanın tarlasımı burası 2 şeridi birden işgal ediyosun dedim baya bi atıştıktan sonra camı kapattı o yoluna ben yoluma, yani adamların çok zoruna gidiyo motosiklet sürücüleri hele ki trafik varya ve sadece motorcular akıyosa Saygılar..!
-
zizulander adlı üyeden alıntı
"Devlet"
seçeneğinin de eklenmiş olmasını tercih ederdim.
Yol kaplama kalitesi, kaplama hataları, kaplamalardaki çukurlar, hatalı viraj eğimleri, kafa kopartan bariyerler, trafik güvenlik önlemlerini alacak kara yolu ekiplerinin denetimsizliği vs vs vs...
Kimseyi kırmak, incitmek amacıyla yazmayacağım bunu; alınganlık göstermeyelim lütfen. sırf espri güncel diye yapıyorum
"Dövlet bize boğkmiiir."
twitter üzerinden ibb beyaz masaya dün sordum yeşil alan yaptık diyorsunuz yalan konuşmayın bari boşverin bunları da şu park bahçeler yolları sulamadan ne zaman vazgeçecek diye
toprak altı damla sulamaya geçeceklermiş, hadi bakalım. bu da yol şartlarında bizim için hayati.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
Taksi Taksi Taksi.....
Yol veren TIR'a bile denk geldikten sonra taksiden başka düşmanım yoktur.
Dün Şişli'de yolumda ilerliyorum. Arkamdan bir taksi gelip sağımdan geçti az ilerleyip tekrar önüme sol şeride girdi, Sonra tekrar sağ şeride girdi. Bunların tamamı 30 saniyelik bir süreç bile değil. Hiçbirinde sinyal yok ve bütün bu şerit değiştirmeler tamamen gereksiz yere yapılıyor. Üstelik takside müşteri var.
Hızlı şoförün tüm çırpınmalarına rağmen taksisi fazla ilerleyemedi ve yine de ışıklarda denk geldik. Arabanın arkasına elimle sertçe tıklayarak bakmasını sağladım.
İçeriden 45-50 yaşlarında bıçkın delikanlı bir abimiz çıktı tam da tahmin ettiğim gibi.
- Abi nasıl bir araba kullanış şekli bu bir sağa bir sola bir sağa bir sola, sinyal yok bir şey yok?
- Herrralde istanbul trafiğindeyiz biz!
- Pardon?
- İstanbul trafiğindeyiz tabi öyle olacak!?
- Biz nerdeyiz peki abi? Sen istanbul trafiğindesin de biz neredeyiz?
- Yoluna gideceksin o zaman. Yoluna gideceksin o zaman. Yoluna gideceksin o zaman...
- ...
Lan arkadaş g.vata öyle bir sinirlendim ki. Bir de öyle bir tavırlarla söylüyor ki, bıçkın delikanlı kelimelerin üzerine bastıra bastıra... Büyük bir marifet beceriyormuş gibi.. Sanki öyle olması gerekiyormuş gibi...
Ülkede doğru düzgün bir sistem olsa bu gibi adamlar ömür boyu direksiyon başına geçemeyecek insanlar aslında.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)