Bu arkadaşların 30 km levhasını gördüğünde kaçla gittiklerini cidden merak ediyorum.
meteor değil ama kafanıza köprü düşebilir bknz : avcılar
Bu arkadaşların 30 km levhasını gördüğünde kaçla gittiklerini cidden merak ediyorum.
meteor değil ama kafanıza köprü düşebilir bknz : avcılar
Trafikte daha medeni bir ortam olmasını istiyorsak başkalarına saygıyı öğrenmeliyiz. Trafik bir spor alanı değildir. Karayolları insanların ulaşım için kullandıkları kamuya ait alanlardır.
"Bunları herkes biliyor. Yazmana gerek yoktu." diyebilirsiniz. Bence tahmin ettiğinizden çok daha fazlası bilmiyor.
Hocam , Burası muhabbet,sohbet yeri.. editörlerimiz Hobiler için ayrı bir bölüm ayırmış.Hadi tezgahını orda aç..
http://www.motosiklet.net/forum/hobiler/
Ya arkadaslar bu adamdan kimseye zarar gelmez en azindan telefonla konusan bir kadin soforden kat kat zararsizdir...Bu tip usta suruculer akan trafikte araclari duran kuka yada obje gibi gorurler, esas hic bir seyi gormeyen suruculere dikkat edin..
Doğru söylüyosun 135 mh DRIFT duz gıtmıyo dımı adından dolayı
@HONDAANTALYA Antalya gibi bi yerde yaşayıp pcx e binmek gayet doğal.Büyük makina kullanmamak senin tercihin.Tercih edenlerede saygı duyup küfür etmemen lazım.Küfür ettiğin biri o küfürü gelir sana uygular.Akıllı ol
I Love My GİXXER
Bu arkadaşı takdir eden genç,yaşlı,orta yaşlı bütün motorcu dostlarıma selam ediyor, tez zamanda akıl fikir diliyorum. Trafik bir toplu yaşam, paylaşım alanıdır. Sizin keyif alarak yaptığınız bu hareketlerin başkasına çok ciddi bir zarar verme ihtimali var ve sizin buna hakkınız yok. Kendini bu arkadaşın yerine koyup empati yapan arkadaşlar biraz da hiçbir günahı olmadığı halde bu ve benzeri trafik canavarları yüzünden sakat kalmış,annediz, babasız, dostsuz kalmış insanların yerine koysunlar. O zaman çok da alkışlanacak bişey olmadığını düşüneceklerdir, umarım yani.
izlerken ben korktum. cesaret ister bu yaptıkların helal olsun.
Hocam gayet güzel sürüyorsun şahsen ben yapamam korkarım
Açıkçası mesajlar genel anlamda milletçe anlayışsız olduğumuzun ispatı olmuş. Video sahibi arkadaş fazla riskli kullanıyor ama mesajlardaki tabirler ve sataşmalar, motosiklet kullanıcılarının bile birbirine karşı anlayışsız olduğunun ispatı ki biz bir de diğer araç sürücülerinden anlayış bekliyoruz... Daha ılıman şekilde tartışıp birbirimizi anlamaya çalışırsak bize faydası olur arkadaşlar, bunu unutmayalım.
İki teker üstünde uzun ömürler dilerim hepinize.
Saygılar,
Tim
Ben gene tekrar etmek istiyorum video harika olmuş pc ye indirdim arada bir izliyorum belirtmek istedim.Biz yapamıyoz bari yapanı az izleyip feyz almamız lazım
part 1i izledim üye oldum şimdi 2yi izledim daha siz düşünün güzel olmuş tebrikler...
http://www.motosiklet.net/forum/kaza...ca-carpti.html
Yukarıdaki linkte verdiğim ölümlere pek çok örnek daha bulabilirim. Medya tarafından 7/24 pompalanan davranış biçimlerinin etkisi altındaki bu gençlere yazık olmuş. Altlarındaki kommuter motorlarla özendikleri, kendilerine özendirilen şeyleri yapıyorlardı. Belki de en temel korumaları bile yoktu.
Bu tür medya içeriklerinin zararları bonzai'den az değildir.
adam, kanun ihlal ediyor açık açık, sonra forumdan kaldırılmıyor bu içerik.
bakın forum kuralları okuyun: "1.2.4. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez (¹)."
gerçi, memlekette trafik kurallarını sallamamak övünülüp video çekilip konacak haldeyken, forumdan kendi kurallarını uygulamasını beklemek de saflık.
berke kardeşim çok abuk sabuk yanlış işlerdesin ama umarım hiç kaza bela gelmez başına (ya da gelirse kısa yoldan sadece kendine zarar verecek şekilde yapıp direkt sonuca ulaşırsın), böyle saçma sapan riskler aldığın değil pistte çekilmiş videolarını bekliyoruz.
saniyede 83 metre hızla giderken 50 metre ilerideki araç sizi anlık olarak gördüğünde şerit değiştirebileceğine inanır ve şeridini değiştirir. yaklaşık 0,5 saniye sonra arkadan çarpacağınız için araçtaki adam yüksek olasılıkla ölür.
Maç sonunda sokağa çıkıp gökyüzüne silah sıkmaktan pek bir farkı yok.
Buğün antalyada motosiklet kazasının sonrasını gördüm , O Manzarayı görünce başımdan kaynar sular döküldü resmen.Motosiklette o parçalanmış haliyle pek anlamasamda Yamaha rr 600'dü galiba.Adamın bırak bedenin parmakları bile yerinde yoktu. + full ekipman ama , hiç bişey fayda etmemiş.Düşmanıma vermesin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)