İyi seyirler
Bu kadar risk almaya değer mi onu iyi tartmak lazım. Sonuçta sadece 1 hayatımız var.
hocam bu ne hız, ne gerek var ki?
Su testisi misali bir sonunuz olmasın. Bu işlerden zevk alıyorsan şehirler arası otoban kullan. Bu yoğunlukta tek bir hata hem seni canından hem de başka masumları hayattan men edebilir.
Kendine saygın yok, ama bize olsun. Gelip bana yandan çarptıktan sonra benim hayatımı da karartma. Ben böyle sorumsuz kişiler yüzünden adliye adliye, mahkeme mahkeme koşturmak zorunda değilim.
Şu bir gerçek'ki burada polisçilik oynayan kimin altına GSXR1000 verseniz en az bunun kadar gazlayacaktır..
Bu arada keyifle izledim videoyu maşallah tekerinize taş değmesin ancak lütfen çok dikkatli olun boş yere riske girmeyin
O motor olmayanlarda olsun sizleri görelim bir de
Herkes istediği yorumu yapmaya özgürdür her zaman saygım var.
Videoyu sokak arasında değil şile virajları - bursa otobanı - istanbul otobanındaki çekimlerden kesip koyduk.Teker yaptığım yer ise trafiğe kapalı bi alan zaten.
Biz altımıza motoru aldıgımız gun cıkıp vıdeo cekmedık Yorumlar için teşekkürler herkese
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------
Binme birader motosiklete o zaman.4 Teker takıl
güzel video, kısaca zx-10 r ve gsxr ı karşılaştıran bi konu açsanız hoş olur. Hangi lastiği kullanıyorsunuz ?
Riski hızı geçtim orası senle Allah arasında artık
Videoda şatafat biraz fazla gibi müziklerde üçyüzbeşyüz üçyüzbeşyüz insanı aşırı bi beklentiye sokuyo video o beklentiyi karşılayamıyor acıkcası
Kameranın kaskda olması bence daha iyi bi açı yakalıyo bu şekilde sadece kadranı goruyoruz.
Fikir vermesi açısından
Hocam eleştirmiycem ben fakat 2 önerim var, piste gidin ve gece o kadar gazlamayın.
ben çok beğendim videonuzuda yaptığınız şeyleride yaptığınız makaslarda gayet güvenli geldi bana 1 araba hariç kimsenin yanından "sıfır" geçmediniz
Gece 300 km hız gece normalde görus mesafesi yari yariya dusuyor + 300 km hizin vermis oldugu körlük kendimi gözüm kapali gitmis gibi hissetmeme neden oldu izledigim video.
İyi cesaret tbr ederim. Ben sahsen okadar cesaret edemem zaten cesaret etseydim racing motor alirdim.
Biz deliyiz ama siz bizdende delisiniz onu anladim
Allah kazadan korusun. Ama bence yinede cok riskli gece 300 ile gitmek akillara zarar .
Anlıkta gitseniz kaza genelde anlık oluyor.
En azindan gece hızlı gitmeyin .
10 numara 5 yıldız devamını ve daha riskli olanları bekliyoruz
Sürüşünüz gayet güzel, Allah kazadan beladan korusun. Fakat ben Zuzuuw' a katılıyorum, tecrübe yanında bazı yerlerde şans yardım etmiş. Video başındaki beyaz araba biraz daha hızlı şerit değiştirse tam arabaların önünde kaza yapabilirdiniz. Hem size hem de onlara bela demek. Ki ben arabayla çok daha seri şerit değiştiririm sinyalimi verip aynaları kontrol ettikten sonra. Her şoför aynı değildir, siz ne kadar kusursuz sürseniz de başkası ufak hata yapar, hem kendinizi hem de onları yakarsınız. Hızlı sürmeyin demiyorum, sadece arabaların yoğun olduğu yerlerde daha sakin sürün.
Bir de bu yorum her motor süren tam gaz gitmeliymiş gibi yazmışsınız. Ben altımda hangi makina olursa olsun sakin gezerek giderim. Bu yüzden ss' e asla gerek duymuyorum. Ama güçlü motoru tabiki severim Ve ben de sizin kadar motorcuyum
Umarım yazdıklarımı yanlış anlamazsınız, sadece herhangi birimize birşey olmasını görmek istemiyorum. Çevremden bir sürü harika sürücüyü başkalarının hatası yüzünden kaybettik. Tekrar kazasız belasız sürüşler,
Normalde kizarim boyle seylere ama arkadas profesyonel ve bu isi iyi yapiyor, eger dikkatsiz apaci olaydi zaten bu sekilde hayatta kalamazdi, ben keyifle ve korku ile izledim, saygi duydum,bazi hobilerde insan hayatini ortaya koyuyor, tek hatada olecegini bilerek yasamak guven ozveri tecrube ister, arkadas sira disi bir kisilige sahip oldugunu dusunuyorum, profesyonel hayatinda basarilar kazasiz gunler diliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)