Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Live To Ride - My Life Part2 (VİDEO)

Motovento
    REKLAM ALANI
    brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Bu arkadaşların 30 km levhasını gördüğünde kaçla gittiklerini cidden merak ediyorum.

meteor değil ama kafanıza köprü düşebilir bknz : avcılar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Trafikte daha medeni bir ortam olmasını istiyorsak başkalarına saygıyı öğrenmeliyiz. Trafik bir spor alanı değildir. Karayolları insanların ulaşım için kullandıkları kamuya ait alanlardır.
    "Bunları herkes biliyor. Yazmana gerek yoktu." diyebilirsiniz. Bence tahmin ettiğinizden çok daha fazlası bilmiyor.
    bariscinar ve mithrelios bunu beğendiler.

HONDAANTALYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Hocam , Burası muhabbet,sohbet yeri.. editörlerimiz Hobiler için ayrı bir bölüm ayırmış.Hadi tezgahını orda aç..
    http://www.motosiklet.net/forum/hobiler/

berkezx10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSXR1000 L3
    Alıntı HONDAANTALYA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam , Burası muhabbet,sohbet yeri.. editörlerimiz Hobiler için ayrı bir bölüm ayırmış.Hadi tezgahını orda aç..
    http://www.motosiklet.net/forum/hobiler/
    Usta sen tartışma bölümünde bws mi daha hızlı pcx mi diye tartışsana.Tezgahı kapatma
    The-Rock bunu beğendi.
    I Love My GİXXER

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Ya arkadaslar bu adamdan kimseye zarar gelmez en azindan telefonla konusan bir kadin soforden kat kat zararsizdir...Bu tip usta suruculer akan trafikte araclari duran kuka yada obje gibi gorurler, esas hic bir seyi gormeyen suruculere dikkat edin..

Motosikleti
    CBF 150
    Alıntı berkezx10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta sen tartışma bölümünde bws mi daha hızlı pcx mi diye tartışsana.Tezgahı kapatma
    Bizim hızla mızla işimiz olmaz..Getirsin götürsün yeter ve , sen hızlı gidiyonda noluyo neye varıyon ben senin gibi tiplere ana avrat sövüyom

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Düz yol motorcusu

Motosikleti
    GSXR1000 L3
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düz yol motorcusu
    Doğru söylüyosun 135 mh DRIFT duz gıtmıyo dımı adından dolayı

@HONDAANTALYA Antalya gibi bi yerde yaşayıp pcx e binmek gayet doğal.Büyük makina kullanmamak senin tercihin.Tercih edenlerede saygı duyup küfür etmemen lazım.Küfür ettiğin biri o küfürü gelir sana uygular.Akıllı ol
    I Love My GİXXER

Motosikleti
    suzuki intruder m800
    Bu arkadaşı takdir eden genç,yaşlı,orta yaşlı bütün motorcu dostlarıma selam ediyor, tez zamanda akıl fikir diliyorum. Trafik bir toplu yaşam, paylaşım alanıdır. Sizin keyif alarak yaptığınız bu hareketlerin başkasına çok ciddi bir zarar verme ihtimali var ve sizin buna hakkınız yok. Kendini bu arkadaşın yerine koyup empati yapan arkadaşlar biraz da hiçbir günahı olmadığı halde bu ve benzeri trafik canavarları yüzünden sakat kalmış,annediz, babasız, dostsuz kalmış insanların yerine koysunlar. O zaman çok da alkışlanacak bişey olmadığını düşüneceklerdir, umarım yani.
    mithrelios bunu beğendi.

motorcu adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    izlerken ben korktum. cesaret ister bu yaptıkların helal olsun.

Motosikleti
    CBF 150
    Alıntı berkezx10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğru söylüyosun 135 mh DRIFT duz gıtmıyo dımı adından dolayı

@HONDAANTALYA Antalya gibi bi yerde yaşayıp pcx e binmek gayet doğal.Büyük makina kullanmamak senin tercihin.Tercih edenlerede saygı duyup küfür etmemen lazım.Küfür ettiğin biri o küfürü gelir sana uygular.Akıllı ol
    Al ıste ya , yöru bı gıt ...Bana denk gelmeyınde , ne boq** yersenız yıyın.

Hocam gayet güzel sürüyorsun şahsen ben yapamam korkarım

Motosikleti
    Honda CBR 250R - 2011
    Açıkçası mesajlar genel anlamda milletçe anlayışsız olduğumuzun ispatı olmuş. Video sahibi arkadaş fazla riskli kullanıyor ama mesajlardaki tabirler ve sataşmalar, motosiklet kullanıcılarının bile birbirine karşı anlayışsız olduğunun ispatı ki biz bir de diğer araç sürücülerinden anlayış bekliyoruz... Daha ılıman şekilde tartışıp birbirimizi anlamaya çalışırsak bize faydası olur arkadaşlar, bunu unutmayalım.

İki teker üstünde uzun ömürler dilerim hepinize.

Saygılar,

Tim
    apisto ve barodi bunu beğendiler.

Phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S1000RR
    Ben gene tekrar etmek istiyorum video harika olmuş pc ye indirdim arada bir izliyorum belirtmek istedim.Biz yapamıyoz bari yapanı az izleyip feyz almamız lazım
    esat48 bunu beğendi.

Motosikleti
    2006 honda innova 125 ve 2006 honda cbr 125
    part 1i izledim üye oldum şimdi 2yi izledim daha siz düşünün güzel olmuş tebrikler...
    berkezx10 bunu beğendi.

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    http://www.motosiklet.net/forum/kaza...ca-carpti.html

Yukarıdaki linkte verdiğim ölümlere pek çok örnek daha bulabilirim. Medya tarafından 7/24 pompalanan davranış biçimlerinin etkisi altındaki bu gençlere yazık olmuş. Altlarındaki kommuter motorlarla özendikleri, kendilerine özendirilen şeyleri yapıyorlardı. Belki de en temel korumaları bile yoktu.
    Bu tür medya içeriklerinin zararları bonzai'den az değildir.

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    adam, kanun ihlal ediyor açık açık, sonra forumdan kaldırılmıyor bu içerik.

bakın forum kuralları okuyun: "1.2.4. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez (¹)."

gerçi, memlekette trafik kurallarını sallamamak övünülüp video çekilip konacak haldeyken, forumdan kendi kurallarını uygulamasını beklemek de saflık.

berke kardeşim çok abuk sabuk yanlış işlerdesin ama umarım hiç kaza bela gelmez başına (ya da gelirse kısa yoldan sadece kendine zarar verecek şekilde yapıp direkt sonuca ulaşırsın), böyle saçma sapan riskler aldığın değil pistte çekilmiş videolarını bekliyoruz.

Motosikleti
    GSXR1000 L3
    Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/kaza...ca-carpti.html

Yukarıdaki linkte verdiğim ölümlere pek çok örnek daha bulabilirim. Medya tarafından 7/24 pompalanan davranış biçimlerinin etkisi altındaki bu gençlere yazık olmuş. Altlarındaki kommuter motorlarla özendikleri, kendilerine özendirilen şeyleri yapıyorlardı. Belki de en temel korumaları bile yoktu.
    Bu tür medya içeriklerinin zararları bonzai'den az değildir.
    Bilinçli bi yeni kullanıcı benim videomdaki tarz bi kullanım yapmaz zaten.Benim tecrübem böyle gitmeye elverişli demekki gidebiliyorum.Risksiz demiyorum zaten bunu bildiğimiz halde gidiyoruz
    I Love My GİXXER

saniyede 83 metre hızla giderken 50 metre ilerideki araç sizi anlık olarak gördüğünde şerit değiştirebileceğine inanır ve şeridini değiştirir. yaklaşık 0,5 saniye sonra arkadan çarpacağınız için araçtaki adam yüksek olasılıkla ölür.

Maç sonunda sokağa çıkıp gökyüzüne silah sıkmaktan pek bir farkı yok.
    HONDAANTALYA bunu beğendi.

Motosikleti
    CBF 150
    Alıntı Fethiye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saniyede 83 metre hızla giderken 50 metre ilerideki araç sizi anlık olarak gördüğünde şerit değiştirebileceğine inanır ve şeridini değiştirir. yaklaşık 0,5 saniye sonra arkadan çarpacağınız için araçtaki adam yüksek olasılıkla ölür.

Maç sonunda sokağa çıkıp gökyüzüne silah sıkmaktan pek bir farkı yok.
    Buğün antalyada motosiklet kazasının sonrasını gördüm , O Manzarayı görünce başımdan kaynar sular döküldü resmen.Motosiklette o parçalanmış haliyle pek anlamasamda Yamaha rr 600'dü galiba.Adamın bırak bedenin parmakları bile yerinde yoktu. + full ekipman ama , hiç bişey fayda etmemiş.Düşmanıma vermesin..

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)