Tek suçlu telefon Bay yada Bayan şoför farketmez öyle bi telefon kullanma şekilleri var ki dünya dan kopmuş dersiniz.
Tek suçlu telefon Bay yada Bayan şoför farketmez öyle bi telefon kullanma şekilleri var ki dünya dan kopmuş dersiniz.
Birde ellerinden telefon düşürmeyen yaratıklar var. Her işleri hallettiler, süper araba kullanıyorlar da direksiyon başında mesaj yazmak kalmıştı bir tek yapamadıkları. Şimdi onu da yapıyorlar. Dün böyle bir yaratık yüzünden araba ile giderken kaza yapıyordum. Zilli bir 20 yaşındaki kız yüzünden. Uyarınca da "NE VAR YAAAAAA" diye cevap verdi.
Maddi manevi tazminat davaları arkadan gelince görürüz o kaza oldu bi kere ne yapıyım ayaklarını
geçen ablalardan biri yol ortasında dururken sağa döneceğini anladım, ama sinyal falan yok tabi, gel gelelim dönmüyor ve hala yerinde duruyordu, o ara herhalde karar aşamasında tıkanıp kaldı diye düşünürken, sol yanağında telefonu yapıştırmış ve konuşur halde yakaladım. ulan..
ne yapsaydım şimdi ona ben ne yapsam ADAM olur o kadın, bilemedim.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Ya suna bayan deyip durmayin. kadin be kadin. bayan diye cinsiyet mi olur?
Tek çözüm havalı kamyon kornası dibine kadar girip basacan bi yüreği hoplayacak yerinden belki anlar telefonla uğraşmaması gerektiğini !!
Kadın şoförlerin acemiliği ve dikkatsizliği erkekleere göre çok bariz, trafikte vakit geçiren herkes buna şahit olmuştur. Erkek şoför hatası genelde çok bilmekten ve kurallara uymamaktan oluyor. Bugün kabataşta iş çıkışı bir kamyonet üstüme kırdı, ardçımla beraber duştuk, hafif el kızarıklığıyla kurtuldum, erken reflekslerim ve ekipmanlarım sağolsun. Eleman indi özür diledi,görmedim dedi, konuyu kendi açısından tamamladı.
benimde başıma bi bayan şöför faciası gelmişti kadın a ilk söylediğim yerde yatıyorken "teyze neden sinyal vermiyorsun du "
kadın gitti sakin bir şekilde girdi arabaya yaktı sinyalı etraftan görenler çullandı kadına
2 aydır o kadın yüzünden motorum yok allah kimseyi karşılaştırmasın böyleleriyle
hata bu kadınlarda değil bu kadınlara araba veren mallarda. Geri zekalı kadın bir de kazadır olur diyor. bu mahlukun facebook adresi de varmış Zihsan Kucukler çıtlatayım dedim motosiklet ahalisine
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)