125 lik motor 170 yaparmi ?
Reklamlar
-
Bu gün bi motosikletçi anlattida 125cc lik yuki motor 170 yapiyor diyor sordum nasıl diye bana üstündeki parçalari saydı.
Parçalar şunlar:
Gy6 performans ateşleme bobini
Çift tırnak ngk buji
Püskürtmeli küratör
Birde yanlış hatırlamıyosam ön dişliyi büyütüp arka dişli yi küçültmus
buji kablosu turuncuydu
Reklamlar
-
-
Peki durmak için neler yapmış onuda anlattımı ?
-
Öbür tarafa hızlı gidiş bileti
Bunun içine ne goyyalarca adamı bi hoş ediyorrr canımmm dedirtirmiiii
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
200 u gormuyorsa yarin kurtulsunlar motordan
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Peki durmak için neler yapmış onuda anlattımı ?
durmak ? o da neymiş öyle
-
100lük cub motorla 130 yaptığını iddia edenler var ciddi ciddi. cub 130 yapıyorsa o motor 200 bile yapar.
-
-
Ön dişliyi büyültüp arka dişliyi küçültmek
-
Hey mübarek adam ne yaptiysa bide benim motora bi el atsin
Bende de yuki YX200 var ben göremiyorm 170i
-
Yapmaz mı yaaaa, sen ne diyorsun.
Bizde işte enayi olduğumuz için 125 Duke a para verip anca 120 goryoz.
-
Bugün Mondial Drift ile 160 yaptım diyen biriyle tanıştım
-
Bu kadar masrafa ustune koyup 250 lik alaymis...
-
Muhatap oldugun kişi önemli tabii
-
Nereden attığınıza bağlı motoru hocam, yapabilir...
-
aprilia nın eski 125 likleri 2 zamanlı yapar
https://www.youtube.com/watch?v=7pCNGmiYRYA
-
bunu hatırlattı nedense.
Sene 1900 deden bilmez ama baban iyi bilir.Salı günü cuma namazından çıktıktan sonra, atın üstünde yaya harbe gitmiştik. Çölde kar diz boyu.Karşımda düşman askeri çektim kılıcımı iki el ateş ettim, 3 kişiyi vurdum 7'si öldü 10unu gömdüler. Yaralıları hastaneye yetiştirmek için Ambulans aramamız gerekiyordu. Ama 1900'de telefon nerdeee?
Ne yapsak diye düşünürken birden dedem IPhone'u çıkarıp 118-33'ü aradı. Ve bize bir ambulans gönderdiler.Hastaneye son sürat gidiyoruz,fakat depoda damla benzin yok. Ambulansın ani bir fren yapmasıyla kafamı çarptım, kolum kırıldı ve bacağımı alçıya aldılar. Nihayetinde eve geldim fakat evde elektrikler kesilmişti.
O gün mum ışığında televizyon izledik.
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
-
elemanın biri 100 lük kuba ile vstrom un yanına gelip
- Basışak mı abi
dediği aklıma geldi.
Sonuç mu?
Elemanın kontağını çektim. Trafiğe teslim ettim.
Ehliyet, plaka, sigorta, muayene, kask yok. Toplamda 3 bin küsür lira.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
Arkadaşlar ben Gaziantepliyim.
Bizim buralarda cg tarzı motor hastalığı var. Asyanın çitası ve kubanın o kırmızı cgleri sanki bedava dağıtılmış gibi. Sebebi ise modifiye yapan ustaların elinden geçtikten sonra tam bir ölüm makinası olmaları. Sıfır alan kişiler direk ustaya götürür, egsoz,piston,dişli filan değişir alta 200 cc motor takılır,far stop çamurluk tarzı herşey sökülür. Depo,gidon ve sele kalır,arkaya ince teker takılır o haliyle 150 rahat görüyor. Hele bi de üzerine yatıp da rüzgarı delmeyi bilirsen 200 gözümün önünde bastılar.
http://www.youtube.com/watch?v=QbL31ProDoo
inanmayan varsa buna baksın. Artık çinlilerde uyandı, direk 200lük motorla üretmeye başladılar. Çinli Cglerin Gold diye modeli satılıyor motor parçaları altınlı gibi. Artık çinliler bile modifiyeli gönderiyor.Adamlar öğrendiler işi :D
-
yeterli gücü üretirse oynanmış dişlilerle rampa aşağı 170 görebilir.. ama bence o usta sıkmış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)