ilk 3 ü bizimkilerden sonuncusu ise arabadan kaynaklanan kazalar
Merhaba,
ikincide önce can sonra canan arkadaşlar, arabasına arkadan çarpılan sürücü iner inmez cancagızına bakmış.Üç,üç pardon , üçüncüde
çok basit arkadaşım orada şerit yok oradan geçersen ne olursa olsun kusurlu sen olursun bu yüzden kusurlu motorcu yine ucuz atlatmış motordan fırlayıp bariyerin üstünede düşebilirdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------
o videoda pek dikkat etmedim sanırım ışıklı döner kavşak şunu tam anlamak lazım ışık kime yeşil yanıyor ben videodan sadece bir arabanın burun çıkarması nedeni ile motora yeşil yandığını düşünüyorum ondan öyle yazdım ama belki motorcu son saniyede geçerim diye düşünüp gazada yüklenmiş olabilir buda bir ihtimal.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
ama motor ışıklıda olsa kavşağa hızlı giriyor yeşil yansada güvenlik için kavşakta gaz köklememek lazım yoksa böyle şeyler ile karşılaşabiliriz.
KAvşakta gazlamak nedir arkadaş. Durabileceğin hızda git hadisesini biraz düşünmek lazım.
Bence hepsi bizimkilerin tedbirsizliği, diğerlerinin de dikkatsizliği.
İlkinde arkadaş emniyet şeridi bile olmayan bir yerden gidiyor. Yol değil, şerit değil, üstelik o kadar dar bir yerde tedbirsizce hızlı gidiyor. Güvenlik balonu falan hak getire.
İkincisinde öndeki motor neden yavaşladı bilinmez ama arkadaki motorcunun kurtaracak mesafesi olmasına rağmen önünde duran motorcuya kitlenip çarpıyor.
Üç ve dört aynı nedenlerle kazaya karışıyor. Kavşaklara ve yol katılımlarına yaklaşırken orada durabileceğiniz hızda sürmelisiniz kuralı hiçe sayıldığından kavşaktan yada tali yoldan beklenmedik bir şekilde çıkan diğer araçlardan kaçacak yada duracak mesafe ve zamanı bulamadılar.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
hepsindede motosikletler suçlu...1.de orda yol yok 1 ve zaten özellikle dikkat etmesi gereken yerde çok hızlı giriyor o araya..
2.de zaten belli naptıkları
3.de dikkatsizlik görmüyonmu orda ışık var arabalar duruyor.
4.de kavşağa yanaşmışın sana yeşil bile yansa yavaşlaman gereken yerde hızla giriyorsun.(araca yeşil yandı veya yola birden atladı orayı bilemeyiz ama ne olursa olsun kavşaklarda yavaşlamak lazım yoksa böle yavşaklar yüüznden kazalar olur.)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)