arkadaşlar bitme safhasındayim.,
aranizda askerlik yapan varmi? anlar derdimi
moral ibrem dipte,
artık dayanamıyorum şafak:40
bitsede gitsek artık.moral verin lütfennn!
arkadaşlar bitme safhasındayim.,
aranizda askerlik yapan varmi? anlar derdimi
moral ibrem dipte,
artık dayanamıyorum şafak:40
bitsede gitsek artık.moral verin lütfennn!
40 günün kalmış dertm adiyosun, alaaa alaaaaa :geek:
biymiş bitmişş sayılı gün çabuk geçer üzme kendini bak senle bereber bizde sayarız daha çabuk biter
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
bitmiş bitmişş sayılı gün çabuk geçer üzme kendini bak senle bereber bizde sayarız daha çabuk biter
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
40 gun kalmıs dayan birazartık dayanamıyorum şafak:40
alfa166, hem bu kadar raatsın (Davulun sesi misali) hem hala şikayet edion.. Bak teknolojidende uzakta değilsin.. Bitince diicenki ulem ne rahattım keşke daha olsada yapsam
Şaka bir yana 29 gün daha kolay geçer ondan sonra biz yardımcı oluruz burdan manevi desteklen
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
slm dostlarım;
je'ta ime,
s.e.e,
skull,
toblerone,
invent,
hepinize teşekkür ediyorum,buradan çıkıp motoruma,özgürlüğüme kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.çok saolun
keşke bide buralarda motor kiralayan bir yer olsada BMW 650 gs ile haftada bir de olsa stres atsam, neyse... görüşmek üzere dostlarım.kendinize ve bir o kadar da motorlarınıza iyi bakın. :crybaby:
gitmeyenler ne yapsın be hocam
ERASER WİLL COME BACK
hadi ama beraber sayıyorduk... 32..
bekleyin bende 21 şubatta geliyom. dedelerim benim...
racing racing ve racing.............
Bak bitti sayılır bişey kalmadı :
Sinan Atasoy
yaw alfa kardes kuyruguna gelmissin,ben napim emekli olana kadar askerim birde gitmeyenler var onlar ne yapsin gerçi onlarada burdan müjde verim ekim ayinda AB için müzakere var ve AB standartlarina uyucaz ve kanunen askerlik düsecek.Kafana takma bu msj aldiginda belkide bitmis olacak....
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Bakalım Ekim'e kadar kasabilcezmi
Sinan Atasoy
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)