http://www.youtube.com/watch?v=4nu2hNqtiOo#t=226
Admin gibi sorayım . Sizce neden düştü?
Düzenleme: Videonun 3:46'ıncı saniyesinden başlatan linki gömmüştüm. Site öyle çalıştırmıyormuş. Doğruca link ekledim. :/
http://www.youtube.com/watch?v=4nu2hNqtiOo#t=226
Admin gibi sorayım . Sizce neden düştü?
Düzenleme: Videonun 3:46'ıncı saniyesinden başlatan linki gömmüştüm. Site öyle çalıştırmıyormuş. Doğruca link ekledim. :/
Fren lambası hiç yanmadı hocam.
yerde yağ yada mazot birikintisine benzer bir şey var. Tam oradan geçerken ön teker istemsizce dışa savrulup kayıyor. Motor hiç frene basmadı, arka stop yanmadı.
Bana da ön freni ani sıkıp bırakmış gibi geliyor. Yol sanki yağdan ziyade ıslak gibi bence yol temiz frenle alakalı olduğunu sanıyorum
Zemin ıslak. Köprünün altından geçtikten sonra , lastiklerinde ıslanmasına bağlı olarak , keskin olmayan virajda hafiftende olsa motosikletin yatmasıyla ön teker yere tutunmayı bırakıp kaymış gibi geldi.
Gerçekten garip bir kaza. Yol ıslak da olsa, yola yağ dökülmüş de olsa, arka tekerin kayması lazım. Ön teker şoför fren yapmış gibi kayıyor ama stop lambası yanmıyor. Stop lambasında anlık bir yanıp sönme bile yok. Ön tarafta çukur gibi bir yer var ama daha oraya da varmış değil. Ön teker patlamış veya ön teker bilyası dağıtmış olabilir. Çok uç örnek olarak ön amortisör ayarı kurcalanmış veya gidon milinde ya da bilyasında sıkıntı falan olabilir. Çözemedim doğrusu.
Merhaba
Sürücü fren lambasi yanmasın diye bir ayar yapmış olabilir. Yanmamasi için yapılan bir işlem var,su an anımsayamadim bir eğitimmde hoca bahsetmisti.. Genelde ben hiç fren kullanmiyorum havasi yapmak için yapanlar oluyormus..
turkiyede olmussa zaten ulkemiz ucuz asvalt kullanıyor ondandır
Level atlama zamanı gelmiş , düşmemiş motorculardan düşen motorcular sınıfına yükselmiş..
Şaka bi yana yolda kaygan bir şey var gibi geldi bana...
ön lastiğin orada asfaltta çukur mu var?
Yol bozuk be nemli dustugu anda ya toz kaldirdi yada su lastiklerde NYLON sa tabi kaymamasi icin hic bir sebep yok
Lastikleriin durumunu bilmiyoruz kabaknsertlesmis eskimis olabilir
Yoldan kaynaklı bir kaza bence.
Soldan önüne doğru yanaşan arabayı görünce panik oldu.
Eli bir anlık frene gidince de, hafif yatık pozisyonda zaten, yeri boyladı.
Merhaba,
zaten ayagını da yere koyuyor demekki motoru kıç atmış,refleks olarak yere ayagını vurup motoru dik konuma getirmeye çalışmış..Yolun bir kısmı da ıslaktı ve yolun bir bölümü de bozuk.Fren lambası kullanıldığında yanmaması için birşeyler yapıyolar motora, frende kullanmış olabilir ,bilemeyiz.
Bence ön lastik patlamış.. Motor tam yatmadan ön lastiğin orda asfaltta bir beyazlık parlıklık beliriyor dikkat edin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)