Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

RKS TİTANİC 150

REKLAM ALANI

arkadaşlar bu mtordan almaya karar verdim sipariş vericem sitemiz üzerinden araştırma yaptım tabiiki yorumlar hep iyi yönde ne dersiniz rks titanic 150 alınır mı fiyatı 3.500 tl gayet uygun vibrasyonsuz ve yakıt cimrisi motor oldugu söyleniyor düşünceleriniz nelerdir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Strike 150
    Bende Almayı Düşünüyorum.Ama Yorumlar Olumlu Yönde Bir sorun çıkarmaz gibi.

07mehmet07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw s1000rr
    Vitesli motora başlayacaklar için sürekli önerdiğim bir motordur 2013 digital göstergeli olanı vardı bende beyaz renkti, yakışıklı motordur, ışıklarda çok soran oldu abi bunun markası ne güzelmiş diye, (beyazını tavsiye ederim), motorda titreşim yok denecek kadar az hatta yok, dengesi çok iyi, yakıt için petrole girmene gerek yok önünden geç yeter tipi güzel, sele acayip rahat, tek kötü tarafı lastikleri onları değiştirmen gerek, zorlamadığın müddetçe asla seni üzmeyecek bir motor, yalnız 2013 kasalarda şöyle bir problem vardı depo kapağından içeri giren suyun tahliyesi çok zor oluyodu hatta tahliye borusu suyu tahliye etmiyodu diyebilirim, şimdiki kasalarda bunu çözdülermi bilmiyorum, birde bu kasalarda digital göstergeyi kaldırdılar o pek hoş olmadı açıkcası ama yine de 150'lik sınıfın en yakışılısı ve fiyat-performans açısından en iyisi diyebilirim

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    Son kullandığım motordur

- Dengesi arkadaşın dediği gibi çinlilerden kat kat güzeldir,
    - torku kendine has 125 lik motorda olması gerekenden fazla idi, anlık çekişi felan güzeldir.
    - Yakıtı herkes iyi desede benim ölçümlerime göre ki, şehir içi şehir dışı kullanımda 80-90 bazen 100 arasında 17-18 kr. tan aşşa düşmedim, herkes iyi diyor ama bence pek mantıklı değil, yanlış ölçümler yapılıyor olabilir.
    - pek sıkıntı çıkarmaz sanırım, araştırmalarımda da bu kanıya vardım, benzin göstergesi, devir ibresi felan en dakik çalışan motor bu paraya göre çinlilere kıyasla. (mondial driftte kullanmış olarak)
    - titreşim çok az, hatta çoğu motora göre yok denebilir.
    - dijital göstergeli almanızı tavsiye etmem çünkü her ne kadar çinlilerden bir tık üsttede olsa sonuçta buda çin üretimi olduğu için illaki sorun çıkaracaktır, o yüzden yanlış hatırlamıyorsam 380 lira felandı dijital göstergesi, gereksiz bence, analog 70-80 lira civrındadır. her zaman daha mantıklıdır. Lastikleri çoğu kullanıcı güzel desede, sanırım şambriyelli, tubless değil, kayıyordu bende iken.
    -Frenleri felan mükemmeldir, eklemek istedim, ön fren harika, arka kampana olmasına rağmen kullanan arkadaşlarım harika tuttuğunu belirtmişlerdi, arada öter soğukken arka fren ama kaliteli balata ile çözülmeyecek bişey değil.
    - motor sesi seramiğin verdiği güç ile çok hoş geliyordu.

benim fikirlerim bunlar motor hakkında.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)