Maximum 10.000 tl lik iki kişi için en rahat motosiklet hangisidir ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar hız önemli değil hız seven birisi değilim aradığım şey rahatlık iki kişi rahat seyahat edebilmek az benzin tüketimi kontrol etmesi kolay olan bir motosiklet arıyorum commuter,touring,chopper,sport touring tavsiyelerinizi bekliyorum scotter istemiyorum ilginize şimdiden teşekkür ederim
Reklamlar
-
Apache kullanan birisi olarak rahat arıyorsan sana tvs apache' yi kesinlikle önermiyorum yüksek devirlerde bu motor titreşim yüzünden kuduruyor e5 te 5dk tapagaz gidip indiğimde abartısız elimin ve ayağımın uyuştuğu oluyor.
Şimdiye kadar hiç kullanmadım ama rahat konusunda chopper tarzı motorlar artçı için daha iyi olur diye düşünüyorum.
-
Sym wolf 250 ,Hyousung gv250 düsünulebilir
-
Bune adlı üyeden alıntı
Apache kullanan birisi olarak rahat arıyorsan sana tvs apache' yi kesinlikle önermiyorum yüksek devirlerde bu motor titreşim yüzünden kuduruyor e5 te 5dk tapagaz gidip indiğimde abartısız elimin ve ayağımın uyuştuğu oluyor.
Şimdiye kadar hiç kullanmadım ama rahat konusunda chopper tarzı motorlar artçı için daha iyi olur diye düşünüyorum.
hyosung gv 250 ben de çok beğendim birde regal raptor un 250 350 cc motorları var onlar nasıldır acaba
-
Suzuki inazuma Rahatına düşkünler için ;)
-
alone&rider adlı üyeden alıntı
hyosung gv 250 ben de çok beğendim birde regal raptor un 250 350 cc motorları var onlar nasıldır acaba
+1 saol hocam suzuki inazuma,hyosung gv 250,regal raptor 250-350 cc sym wolf hangisi iyidir sence
-
Sym ile inazuma commuter motosiklet ve kendilerini kanıtlamış bir marka bence diğer 2 seçenek ise chopper bence tanıdıklarda felan varsa veya bayilere giderek modellerin ustune oturarak bakmanı tavsiye ederim içine hangisi siner ise onu almalısın
-
+1 saol hocam suzuki inazuma,hyosung gv 250,regal raptor 250-350 cc sym wolf hangisi iyidir sence
yaz kış kullanacağım için chopperlar sorun çıkarır mı sence ?
-
Neden çıkarsın ki hyosung un çıkaracagını sanmıyorum ama diğer marka için hiçbir bilgim yok :(
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
ilgin için teşekkürler hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
hay arkadaş bir türlü beceremedim şu forumu kullanmayı :D
-
Hehe sorun değil ben teşekkür ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana
-
-
Merhaba,
İnazuma kesinlikle
-
teşekkürler arkadaşlar bir bakıp inceleyeyim inazumayı
-
Beklentilerinize baktığım zaman tercihiniz inazuma olmalı bence de.
-
mercedes amortisörü var derler inazuma için. artçı konforuda gayet iyidir. yakıtı freni yol tutuşu ile ilgili kimsenin kötü bi sözünü duymadım. seçenekler arasında inazumayı bulundurum.
bu arada regal raptor içinde çinlilerin en iyisi derler. fakat sonuçta oda bir çinli.
-
Regal raptor cinlimi eminmisiniz? cinde 250 cc den yukari uretim yasak?
-
Suzuki inazuma
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
İnzuma rahatlik konusunda cok ovuluyor. Arastirmistim bende alinabilecek bir motor. Lakin bana fiyati cok yuksek geldi. Oulsar Pulsar aldim. Para onemli değil diyorsan inzuma. Onun disinda pulsar tavsiye ederim. 7.300 tl sifir fiyati.
-
Rahatına düşkünsün, hız sevmiyorsun, scooter istemiyorsun. Zor birisin hocam Suzuki İnazuma olabilir. Bütçene uygun değilse Bajaj Pulsar tercih edebilirsin. Bende bir naked kullanıcısı olarak tavsiyem naked. Hem estetik olarak seni tatmin eder hem de oturuş pozisyonu rahat.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)