Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

branda kullanıyor musunuz?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    lifan tay 100 - 2012 / emisol 2014 / artık yok :)
    malum soğuklar ve yağmurlar geliyor. motosikletinizi korumak için branda örtüyor musunuz? evetse nasıl bi branda kullanıyorsunuz, nereden aldınız, memnun musunuz?

ben de almayı düşünüyorum bir tane. kullananları dinlemek istedim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dadaş-bb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    'ni Sattı. Arayışlarda
    Evet havalar soğudu ve yağmurlar başladı. Bugün motor yağını değiştim ve dün yoldan gelmiştim yıkadım cilaladım yağladım brandasını çektim iyice düğümledim kapattım rüzgar alttan girip savurmasın.

40-50 liraya almıştım bildiğimiz gri tex marka branda memnunum sorun yok.
    BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!

"AKINCILAR..."

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Benim tam olarak bu konuda tecrübem olmasa da arabadan gelen tecrübem şu yönde; 1)Miflonlu diye tabir edilen, içi yumuşak ve boyayı çizmeyecek malzeme ile kaplı olan brandaları tercih edin yoksa boya üzerinde milyon tane görünmez çizik oluşuyor. 2)Brandanın özelliğine bağlı tabi ama rüzgar brandayla harikalar yaratabiliyor,bu yüzden havalanıp gitmeyecek şekilde bağlamanızı öneririm.3)Motor sıcakken branda örtmeyin sıkıntı olabilir. Bunun haricindeki hususları motosiklette tecrübesi olan arkadaşlar ekleyecektir sanırım

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Held marka almıştım. Feyizoğlunda olması lazım çok güzeldir tavsiye ederim fakat branda motoru kılcal çiziğe boğar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    motor iyice soğumadan brandayı örtmeyin,
    motor ıslak ise nemini almakta fayda var,aksi takdirde bir kaç gün icinde branda icten nemlenmeye başlar.
    ayrıca kirli motor üzerine branda örtülmez.
    brandanızı örterken ön-arka çevirip duruyorsanız (benim gibi)ön tarafa bir işaret koyabilirsiniz

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor iyice soðumadan brandayý örtmeyin,
    motor ýslak ise nemini almakta fayda var,aksi takdirde bir kaç gün icinde branda icten nemlenmeye baþlar.
    ayrýca kirli motor üzerine branda örtülmez.
    brandanýzý örterken ön-arka çevirip duruyorsanýz (benim gibi)ön tarafa bir iþaret koyabilirsiniz

Merhaba

Kiymetli bilgileriniz için tesekkürler.. Çok karistiriyordum ön tarafna isaret koyacagimm...

Branda neden motor kirliyken örtülmez,branda kirlenir daha sonra motoru temiz bir şekilde branda serecekken motoru kirletir diye mi ?

Adventure58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    haojue 135S
    Antalyanın yağmurları başladı almak lazım.
    Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)