malum soğuklar ve yağmurlar geliyor. motosikletinizi korumak için branda örtüyor musunuz? evetse nasıl bi branda kullanıyorsunuz, nereden aldınız, memnun musunuz?
ben de almayı düşünüyorum bir tane. kullananları dinlemek istedim
malum soğuklar ve yağmurlar geliyor. motosikletinizi korumak için branda örtüyor musunuz? evetse nasıl bi branda kullanıyorsunuz, nereden aldınız, memnun musunuz?
ben de almayı düşünüyorum bir tane. kullananları dinlemek istedim
Evet havalar soğudu ve yağmurlar başladı. Bugün motor yağını değiştim ve dün yoldan gelmiştim yıkadım cilaladım yağladım brandasını çektim iyice düğümledim kapattım rüzgar alttan girip savurmasın.
40-50 liraya almıştım bildiğimiz gri tex marka branda memnunum sorun yok.
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Benim tam olarak bu konuda tecrübem olmasa da arabadan gelen tecrübem şu yönde; 1)Miflonlu diye tabir edilen, içi yumuşak ve boyayı çizmeyecek malzeme ile kaplı olan brandaları tercih edin yoksa boya üzerinde milyon tane görünmez çizik oluşuyor. 2)Brandanın özelliğine bağlı tabi ama rüzgar brandayla harikalar yaratabiliyor,bu yüzden havalanıp gitmeyecek şekilde bağlamanızı öneririm.3)Motor sıcakken branda örtmeyin sıkıntı olabilir. Bunun haricindeki hususları motosiklette tecrübesi olan arkadaşlar ekleyecektir sanırım
Held marka almıştım. Feyizoğlunda olması lazım çok güzeldir tavsiye ederim fakat branda motoru kılcal çiziğe boğar
motor iyice soğumadan brandayı örtmeyin,
motor ıslak ise nemini almakta fayda var,aksi takdirde bir kaç gün icinde branda icten nemlenmeye başlar.
ayrıca kirli motor üzerine branda örtülmez.
brandanızı örterken ön-arka çevirip duruyorsanız (benim gibi)ön tarafa bir işaret koyabilirsiniz
Antalyanın yağmurları başladı almak lazım.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)