Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kışlık giyim tarzınız?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    lifan tay 100 - 2012 / emisol 2014 / artık yok :)
    motosiklet kullanırken soğuğa nasıl karşı koyuyorsunuz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki Ninja250r
    revitten rüzgara karşı dayanıklı eşofman üstü gibi bişey tekstil montum üstüne yağmurluk giyiyorum pişiyorum valla :D gore-tex bot ve eldiven de var sıkıntı olmuyo.

adonis84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    lintex mach, kanuni tiger 250
    1. kat termal içlik alt üst
    2.kat alta 3 katlı motor pantalonu üste polar
    3. kat goratex motor montu kışlık
    4. kat üst alt yağmurluk
    ayak için termal çorap harley davidson bot
    mutlaka iyibir baf .
    ben kışlık eldiven yerine motora elcik takıyorum yok böyle bir lüx
    bu arada 365 gün motora biniyorum ve kurye değilim .

VlknDnmz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 250l>cbr250r>Tvs apache150>Wind hunter150
    Öncelikle şunu söyleyeyim soğuk havaya karşı erkeklik olmaz ondan sonra yazayım...
    Dostum üniversiteye giderken bazen 5.30da yola çıkıyordum prohelin içliklerini denedim 1 sene çok ağır bacak ağrıları çektim (başka termal içliklerde denedim bir çoğu tırt çıktı).
    Malum koruma pantolonla gidilmiyor okula kot üzerine en fazla dizlik giyebiliyordum altınada içlik.
    Çarşıda 7 liraya hafif yünlü bacakları sıkı tutan bi tayt aldım (evet bayanların giydiğinden) kotun altından giydiğiniz belli olmuyor hemde sıcacık tutuyor soğuk işlemiyor...
    Ondan sonra bacaklarım ağrımaz oldu (bazen evde otururken romatizma gibi ağrı tutuyor durduk yere sanırım o zamandan kaldı)...
    Üst bölge içinde gene termal içlik günlük kıyafet üzerinede revit deri mont...
    Gerçekten soğuk geçirmez oluyor insan duruma görede motorda kullan at yağmurluklardan vardı 4-5 tane...
    He artık okul bitti o kadar erken işe gitmiyorum ofisimde yakın 10 dakka motorla en fazla bi mont alıp çıkıyorum üzerime dokunmuyor...

SULH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '15 Xmax 250 10bin km - '13 CBF150 21bin km
    tşort neopren yelek revit tarmac yazlık mont. şuan üst kısım bununla idare ediyorum ama kışlık monta geçmek için veya alta bi kaç bişey giymek için son haftalarım.
    alta ise tech90ın pantolonu var dizlik kısmına koruma geldiği için rüzgarı geçirmiyo. çok soğukta neopren şort var onu giyiyorum. revitin yağmurluğunu giyiyorum en üste. rüzgarıda kesiyo
    zaten işim 15 20 dk uzaklıkta

Mehmet Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF250L
    Ben mont olarak Roleff Safetec Kodra kullanıyorum. Bu gün kışlık içliği yokken sağanak yağmura yakalandım. 1 damla su almadı hiçte üşütmedi. Pantolon alarak ta YAMAHA ADVENTURE RİDİNG TROUSERS kullanıyorum. Hava çok soğuk olmadığı için termal içliği çıkarıp sadece yağmurluğunu takmıştım. Eve gelene kadar ıslanmasamda bacaklarım bayağı üşüdü. Mont ve pantolon alırken 3 katılı yani yağmurluğu termal içliği ayrı olanlardan ziyade gore-tex kumaş gibi kendinden su geçirmez olanları tercih edin yağmura yakalanırsanız hem ıslanmaz hemde üşümezsiniz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)