motosiklet kullanırken soğuğa nasıl karşı koyuyorsunuz?
motosiklet kullanırken soğuğa nasıl karşı koyuyorsunuz?
revitten rüzgara karşı dayanıklı eşofman üstü gibi bişey tekstil montum üstüne yağmurluk giyiyorum pişiyorum valla :D gore-tex bot ve eldiven de var sıkıntı olmuyo.
1. kat termal içlik alt üst
2.kat alta 3 katlı motor pantalonu üste polar
3. kat goratex motor montu kışlık
4. kat üst alt yağmurluk
ayak için termal çorap harley davidson bot
mutlaka iyibir baf .
ben kışlık eldiven yerine motora elcik takıyorum yok böyle bir lüx
bu arada 365 gün motora biniyorum ve kurye değilim .
Öncelikle şunu söyleyeyim soğuk havaya karşı erkeklik olmaz ondan sonra yazayım...
Dostum üniversiteye giderken bazen 5.30da yola çıkıyordum prohelin içliklerini denedim 1 sene çok ağır bacak ağrıları çektim (başka termal içliklerde denedim bir çoğu tırt çıktı).
Malum koruma pantolonla gidilmiyor okula kot üzerine en fazla dizlik giyebiliyordum altınada içlik.
Çarşıda 7 liraya hafif yünlü bacakları sıkı tutan bi tayt aldım (evet bayanların giydiğinden) kotun altından giydiğiniz belli olmuyor hemde sıcacık tutuyor soğuk işlemiyor...
Ondan sonra bacaklarım ağrımaz oldu (bazen evde otururken romatizma gibi ağrı tutuyor durduk yere sanırım o zamandan kaldı)...
Üst bölge içinde gene termal içlik günlük kıyafet üzerinede revit deri mont...
Gerçekten soğuk geçirmez oluyor insan duruma görede motorda kullan at yağmurluklardan vardı 4-5 tane...
He artık okul bitti o kadar erken işe gitmiyorum ofisimde yakın 10 dakka motorla en fazla bi mont alıp çıkıyorum üzerime dokunmuyor...
tşort neopren yelek revit tarmac yazlık mont. şuan üst kısım bununla idare ediyorum ama kışlık monta geçmek için veya alta bi kaç bişey giymek için son haftalarım.
alta ise tech90ın pantolonu var dizlik kısmına koruma geldiği için rüzgarı geçirmiyo. çok soğukta neopren şort var onu giyiyorum. revitin yağmurluğunu giyiyorum en üste. rüzgarıda kesiyo
zaten işim 15 20 dk uzaklıkta
Ben mont olarak Roleff Safetec Kodra kullanıyorum. Bu gün kışlık içliği yokken sağanak yağmura yakalandım. 1 damla su almadı hiçte üşütmedi. Pantolon alarak ta YAMAHA ADVENTURE RİDİNG TROUSERS kullanıyorum. Hava çok soğuk olmadığı için termal içliği çıkarıp sadece yağmurluğunu takmıştım. Eve gelene kadar ıslanmasamda bacaklarım bayağı üşüdü. Mont ve pantolon alırken 3 katılı yani yağmurluğu termal içliği ayrı olanlardan ziyade gore-tex kumaş gibi kendinden su geçirmez olanları tercih edin yağmura yakalanırsanız hem ıslanmaz hemde üşümezsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)