Düzde kasmam virajları severim,güzel viraj gördüğümde biraz devirli sürerim ama 7 bini geçmem.. Redline ı motoru aldım alalı 1 defa gördüm
Zaten motorun max torku vereceği devir belli, neden daha fazla devir çevireyim ki
Düzde kasmam virajları severim,güzel viraj gördüğümde biraz devirli sürerim ama 7 bini geçmem.. Redline ı motoru aldım alalı 1 defa gördüm
Zaten motorun max torku vereceği devir belli, neden daha fazla devir çevireyim ki
motorun istekliliğine ve benim keyfime bağlı. İki etmen bir araya gelmedikçe 5000 deviri katiyyen geçmem. Ama o gaz açtığımda 'sal beni gideyim abi' hissini yakaladığımda affetmem, 9 bin 9 bin
elimden gelse sürekli agresif kullanacağım ama beceremiyorum sabah ve akşam trafiği gibi kalabalık olmayan zamanlarda basabildiğim kadar basıyorum
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
motoru yakında satacağım belki alıcısı bu siteden çıkar yorumlarıma bakar.o yüzden çok sakin kullanırım
Son hızı zaten 80km sadece ışıklarda kalkışı hızlı yaparım olduğu kadar işte Oda onlardan kaçıp sadece önüme bakmak için .
Artik sakin kullanicam arkadas ne zaman agresif kullansam acele etsem kaza yapiyorum. Bu iki oldu.
havaya girip tempoyu biraz fazla arttırdığım zamanlardan birinde kaza yapıp omzumu kırdım, şimdi de böyle zamanlar olsa da bu acı tecrübe çok geçmeden normale dönmemi sağlıyor, tempoyu fazla arttırmayalım, özellikle de yol, trafik, motorumuzun durumu. ... tüm şartlar çok uygun olmadığında
Benzine zam geldikçe gazı kısıyorum
Az kaldi zaten benzine biraz daha zam gelsin motoru rölantide kullancaz
Genelde sakin kullanırım, artisliğe yanaşan çok oluyor eline verip geçiyorum...
Merhaba
Agresif kullanmiyorum
Bugun gine agresif olmam dedim ama motora binince gaza geliyom motora bise olacak diyede korkuyom ama Anlamıyorum etraftaki apaciler Çin motorları bağırta bagırta geziyorlar ve hicbirsey olmuyor biz yapsak motor kol sarar ;)
2 gün önceye kadar agresif kullanırdım 2 gün önce kaza yapınca artık şehir içinde daha yavaş kullanmaya başladım
artık şehir içibde agresif kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Bogaz trafiginde 80-100 arasi. Hafif trafikli zamanlarda 150-180 arasi. Trafik yoksa 220-240 civari. Otobanda 250+. 7000 devir altina dusunce gitmiyo gibi alet, o yuzden mantiksizca agresif surerim. Inanmak size kalmis...
Genelde yavaş kalkış yapıyorum ama canım sıkılıyor, birde redline'a kadar gelir ikiye alıyorum, tekelerler fabrika çıkış teker olduğundan arka bi sağ bi sol yapıyor, sakiin kızım diyip kısıyorum gazı :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)