Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Demir Yumruk Kardeşimiz Otobüse Karşı

REKLAM ALANI
    Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Alıntı çağhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    malesef motosiklet sürücüsü terör estirmiş. O camını kırdığı otobüsün bakımı arızası ve onarımı benim verdiğim vergilerle yapılıyor ve ben hakkımı helal etmiyorum
    Ben helal ediyorum nasil olcak şimcik
    dockerengin ve MetinK. bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    pcx
    karalı senin ki neye benziyor biliyormusun gece okmeydanında otobüse molotof atıp sabah işe gitmek için otobüs beklemeye benziyor.Nerede bu otobüs Gece yaktın ya ?
    O hesap, sen kamu malına zarar veremezsin şoförle bir sıkıntın varsa ararsın trafiği anlatırsın durumu ki 100 de 500 motor süren haksızdır. haksız olduğu için şoförün bu kadar rahat oluşunu hazmedemez. Çünki zararını sigorta şirketi karşılamaz polise anlatsa kusurlu bulunur. Böyle bir iki kabadayılık yapar üçüncüde ya kafasına sıkarlar bu tarz hareketleri yüzünden yada motordan düşer parçalanarak ölür ! motora biniyorsan motorcu ahlakından bihaber olmayacaksın ... Bu tarz hareketleri tasvip etmiyorum.

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    çağhan dostum sen trafikte otobüs dolmuş ve taksi şoförlerinin terörünü biliyor musun? hiç trafiğe çıktın mı sen hayatında gibi aşşağılayıcı bir soru sormayacağım sana. ama böyle silme geçen vurup kaçan insanların hayatları malları hiç umrunda olmayan o kadar çok şoför var ki.. nasıl olsa kendi cebinden bişey çıkmıyor. polise şikayet etsen ne olacak? kaç tane dilekçem görüntülü kaydım var biliyor musun sen? çok afedersin taşşaklı olmadıktan sonra hiçbişey yapamazsın. sinir araca değil şoföre çünkü bu adamların büyük çoğunluğu annesinin mesleğinden bi haber!

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    karalı senin ki neye benziyor biliyormusun gece okmeydanında otobüse molotof atıp sabah işe gitmek için otobüs beklemeye benziyor.Nerede bu otobüs Gece yaktın ya ?
    O hesap, sen kamu malına zarar veremezsin şoförle bir sıkıntın varsa ararsın trafiği anlatırsın durumu ki 100 de 500 motor süren haksızdır. haksız olduğu için şoförün bu kadar rahat oluşunu hazmedemez. Çünki zararını sigorta şirketi karşılamaz polise anlatsa kusurlu bulunur. Böyle bir iki kabadayılık yapar üçüncüde ya kafasına sıkarlar bu tarz hareketleri yüzünden yada motordan düşer parçalanarak ölür ! motora biniyorsan motorcu ahlakından bihaber olmayacaksın ... Bu tarz hareketleri tasvip etmiyorum.
    sakin ol şampiyon bende tasvip etmiyorum otobüsün camını kırmasını şöförün kafasını kirmasi gerekirdi hem ona vergide vermiyoruz

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    malesef motosiklet sürücüsü terör estirmiş. O camını kırdığı otobüsün bakımı arızası ve onarımı benim verdiğim vergilerle yapılıyor ve ben hakkımı helal etmiyorum
    Ne vergiymiş arkadaş bu ya vay anasını bee.. o zaman söför hatalarından kaynaklı yanan pert olan araçlarında şöförlerine senin vergini kötü ye kullandıkları için hakkını ara
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    F850 Gs
    Merhaba,

Eline sağlık abi.

Motosikleti
    Piaggio Beverly 250
    O vergisinin takibini çok iyi yapan arkadaşlar trafikte her ay ölen 25-30 kişinin bir devlete maliyetini, her gün meydana gelen hasarlı binlerce kazanın maliyetlerini, yolsuzluklar, kötü yapılan yollar, döşenip ertesi gün sökülen kaldırım taşlarının maliyetleri de takip ederler umarım. (televizyon veya gazeteden değil tabi)
    Karalı ve dockerengin bunu beğendiler.

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Alıntı smiles adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O vergisinin takibini çok iyi yapan arkadaşlar trafikte her ay ölen 25-30 kişinin bir devlete maliyetini, her gün meydana gelen hasarlı binlerce kazanın maliyetlerini, yolsuzluklar, kötü yapılan yollar, döşenip ertesi gün sökülen kaldırım taşlarının maliyetleri de takip ederler umarım. (televizyon veya gazeteden değil tabi)
    Tamamen katılıyorum.
    Motosiklet üzerindeyken , bunlar gibi umarsızca,insanlıktan çıkmışcasına tavırlar sergileyen sığır otobüs,minibüs,taksi sürücüleri yüzünden giden bir can bile devlete ne kadar ağır bir yüktür.
    Bkz:
    Varsa geride kalan ailesi.
    Varsa çalışarak devlete ödediği vergiler.
    ...
    Hayırlısı ya magandalığa devam ettikleri sürece magandalığa devam...

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Arac ozel halk otobusu, o yuzden devletten çıkmayacak parası merak etmeyin. Ha ciksa bile ben de helal ediyorum.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    bilginozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr ABS - 2008
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arac ozel halk otobusu, o yuzden devletten çıkmayacak parası merak etmeyin. Ha ciksa bile ben de helal ediyorum.
    Aynen benden de helal olsun hakkım varsa.

Adventure58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    haojue 135S
    Otobüsde dehşet anlari haaa. Şuçlu kim denyo otobüs şöförümü hak arıyan ve mecbur kalan motorcumu. Adam motoru kırdın diyo banane diyo şerefesiz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------

Bende helal ediyorum. En azından nereye gittiğini bilirim emeklimden benden kestiği paraların.

braveguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 NNJ300SE
    cidden meraktan soruyorum, hayatınızda toplam kaç para vergi ödediniz?
    dolaylı vergiyi (kdv,stopaj) kastetmiyorum,
    gelir vergisi kaç para ödediniz?

ödediğiniz vergiler milyon dolarlarla peşkeş çekilirken hesabını sordunuz mu?
    otobüs camının vergi hesabını yapıyorsunuz da marmarayın benzerlerinin 5 katı maliyetle bitirilmesi hiç mi rahatsız etmiyor sizi?

kaldı ki halk otobüsüne ne vergisi ödüyorsunuz siz?
    dockerengin, Karalı, draggy ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

Levent E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gv 650
    Sırf muhalif olmak icin eleştiri yapılmaz.cok cok iyi yapmış elleri dert görmesin.kendisini o primat beyinli şoföre ezdirmeyen kadına da hayran oldum keske hepimiz boyle olabilsek ama gözünün önündeki yanlışa susarak ortak olan insanımız cam parçaları ortalığa dağılınca kendisini dusunup yaygara yapıyor.tepki versene arkadas ağzın yok mu?kadina nasil bağırıyor ayı neredeyse kalkıp vuracak görmüyor musun!adamin motosikletine çarpmış kaçıyor hayvan,sen hala susuyorsun neden?cunku ise gitmesi lazım,kime ne motosikletliden orada baskasının hakkını savunan kadından!Koyun sürüsü gibi susup,cam kurulunca koyun sürüsü gibi iner yine koyun sürüsü gibi baska otobüse biner gideriz ama bizden kralı yok koca dünyada
    tanertc, braveguy, Tech_N9ne ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

selsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vstrom 800DE
    Motorcu camı kırmasa bu video haber sitelerinde dolaşmaz ve şöförün tavrını kimse görmezdi. O açıdan önemli.
    GB79, draggy, srkn.ks ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

GB79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X
    Motorcunun camı kırmasının sonucunda yolcuların zarar görme tehlikesi geçirmesi tasvip edilemez ama bu otobüs şoförünün yaptıklarını gölgelememeli. Tamam motosiklet sürücüsü hatalı ama otobüs sürücüsü çok daha hatalı ve bunu bilinçli yapıyor.

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Evet gelelim benim açtığım "Motorcu efendi mi olmalı serseri mi?" başlığına

Bu yaz 2 büyük kavga yaptım, birincisi şirket yemeğine giderken minibüs caddesinde kırmızı ışığa doğru yavaşlamam ve arkadan gelen bir minibüsün aynama çarparak önüme geçmesi ile oldu. Ne yaptım soluna geçip şöför camını yumrukladım ama patlamadı cam bende, sakalına ettiğimin şoförü ve yanındaki tıfılın üzerime küfürlerle inerek gelmesi ile beraber ikisi de yumruğu yiyip kaldı öyle. Ben de topukladım tabi ki arkadan 2-3 minibüs birden durunca..

İkincisi bir orta büyüklükte bir kamyon sahibi ileydi, Kurtköye ana caddeden giderken birden önüme ters ara yoldan kırdı ve az kalsın kaza yapmama sebep oluyordu. Işıkta yakalayıp ne yapıyorsun ulan dediğimde kapısını açıp beni düşürmeye çalıştı (artçınız varsa bu şekilde bir tartışmaya girmeyin, eşimin bacağında bu açılan kapı yüzünden büyük bir ezik oluştu). Önüne kırdım, araç camı inikti kum torbası gibi üzerinde çalıştım, kapısını açmaya çalıştığımda kola asılarak açmamı engelledi, açsam ayağımın altına alacaktım o kadar gözüm dönmüştü... Millet geldi beni ayırdı falan, tipine ettiğim o zaman aşağıya inip laga luga edebildi, ben la havle motora giderken kamyonla üstümden geçmeye çalıştı neyse millet benden yanaydı da ...tir olup gitti.

Demem o ki, millet sizden korkmadıkça, çekinmedikçe sizi ezilecek sinek gibi görmeye devam edecek. Örneğin bu videodaki otobüs şoförü şerefsiz gibi yüzbinlercesi var, istediğiniz kadar motorları fark edin diye eylem yapın, istediğiniz kadar sağa sola sticker yapıştırın onların gözünde hala ezilecek sineklersiniz.

Ne demişler; "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir".

Yani varacağımız nokta size karşı haksız/adaletsiz/kurallara uygun olmayan bir şey yapılmaya çalışıldığında, bunu yapacak olanın yapmadan önce bin kere düşünmesini sağlamaktır.

Dip not: serseri olmak, trafik kurallarına uymamak demek değildir ve bu anlamda kullanılmamıştır.
    2move ve braveguy bunu beğendiler.

srkn.ks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eleman gene sabırlıymış otobüs kaçmaya yeltenmese camı kıracağıda yokk
    ben olsaydım eleman otobüsün önüne geçtikten sonra şöför yandan yandan kaykılmaya basladığı anda indirirdim
    zaten beli ediyor kaçacağını şöför

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Otobüsün içinde ben sadece 1 kişi gördüm,o ablama saygılarımı iletirim,motosikletçi arkadaşımın yerinde olsam,arkadan veya önden sakince takip ederdim,mutlaka durakta duracaktır. ondan sonrası evlere şenlik

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    Levent E. bunu beğendi.

Pisman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    memlekette adalet mekanizması o kadar ağır aksak işliyor ki, madem sen vurup kaçıyorsun bende vurup kaçayım bari, bu seferde Allah'a havale etmeyelim aramızda halledelim diye düşünmüş motorcu kardeşimiz. iyi de etmiş. birazda otobüsçü uğraşsın
    Levent E. bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)