Başlık açılmamış hayret.
Motosikletli bir kardeşimiz hepimizin başına gelen ama yapmaya çekindiğimiz birşeyi yapmış. O ellerinden öperim ben onun.
http://www.youtube.com/watch?v=nZDnP...youtu.be&t=53s
Başlık açılmamış hayret.
Motosikletli bir kardeşimiz hepimizin başına gelen ama yapmaya çekindiğimiz birşeyi yapmış. O ellerinden öperim ben onun.
http://www.youtube.com/watch?v=nZDnP...youtu.be&t=53s
Cama degilde o gevsek surucunun suratina vursaydi daha neseli olurdu
ohh ellerine sağlık, anladığım kadarıyla otobüs motora çarpmış çokta umrumda falan diyor. en güzelini yapmış karıştırıcaksın ortalığı sıvışıcaksın gerisini otobüs şöförü düşünsün
otobüs şöförüde biliyoe şikayet etse bişey olmayacağını, o yüzden git istediğin yere et diyor. olayı tam olarak bilmiyoruz öncesinde ne olduğunu ama en azından belki camın parasını adamdan alırlar yada bi kaç gün otobüs işe çıkamazda aklı başına gelir.
iyi ki orda oturanların gözüne falan cam gelmemiş orası ayrı konu
adamdaki rahatlık inanılcak gibi değil. kendide biliyo şikayet etseler başına bişey gelmicegini rahat rahat şikayet et beni diyo. şimdi gelde bu yayık agızlıyı dovme.
Neyse bir şey demeyeceğim
Keşke otobüse yumruk atmasaymış, belasız başına bela aldı haklı konumdayken...
o yumruğun otobüs şöförünün suratına indiğini görmeyi çok isterdim..
yazık ya gerçekten çok yazık bu hayvanlık niye ayıptır yazıktır ya.allahtan istanbuldan kaçtım ama bu tip insanlar her yerde en azından sayıyı dusurduk
Dövsen de, camını da kırsan hiç birşey değişmiyor. Bu memlekette kimsenin kimseye ne trafikte ne de başka bir yerde saygısı yok.
eline sağlık,bayana da helal olsun....
eğer kurye arkadaşsa kaçması mantıklı olmuş herkesin işi gücü var. fakat benim başıma gelse hiç kaçmadan beklerim ne gelebilir başıma ya döverim şoförü şikayetçi mi olcak ben de şikayetçiyim
O otobüstekilerin hepsini toplasan, şoförle tartışan kadın kadar etmezler. Yolcular en başında soföre gerekli lafı edebilselerdi, o kadın kadar ses edebilselerdi o soför böyle insanlara artistlik yapamazdı. Camın kırılmasına da gerek kalmazdı. Tüm yolcular korkudan pısmış oturuyor helal olsun o kadına.
İşte otobüsü kullanan adamın sıfatı! Bu adama can emanet trafikte dolanıyor.Herif tam bir montofon.
Umarım motorsikletli arkadaşın başı yanmaz.Hem cam kırdı hemde içerideki yolcuların durumu ortada.
Bu otobüs şoförüne, 40 50 kişiyi emanet etmişler bide, gerçi o otobüsde onundur baksana kadını nasıl kovuyor in otobüsümden aşağıya in diyor, beyin cücük kadar, güneşide yiyince iyice sulanmış cücükde boğulmuş,
İyi güzel yapmışta... Yolcılara zarar veriyorsun arkadaş şöför tarafına yada ön cama yapsan o yumruk öpülür... Maşallah denirdi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)