Demir Yumruk Kardeşimiz Otobüse Karşı
Reklamlar
-
Bugün içime dolan sıkıntıyı,huzursuzluğu anlatamam. Geçen hafta bahşiş terörü başlıklı haber, bugün de para vermedi diye iki motorcuyu kafeye kadar kovalayıp döven,motorlarını tekmeleyen cam silici çakallar. Bir de üstüne bu HALK otobüsü şoförü kılıklı magandayı görünce yaşadığım ülkeden soğudum.
Allah sonumuzu hayır eder inşallah
Reklamlar
-
adamlar otobüs sürücüsü değil ki kardeşim kasap kasap....
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
keşke o vumruğu şoför camına atsaymış...
-
İnanmayacaksinız ama geçen hafta otobüs şoförü yol verdi bana hatta elini camdan çıkarıp geç diye işaret yaptı şaşırdım kaldım bir acayip oldum
-
Otobüs şöforünün kafasını subniminal olarak bozmuşlar. Hep ülkemizi çekemeyen israilin oyunları bunlar.Zaten geçen ayki kazalarıda uydudan israil tezgahlamış. Halbuki bizim otobüs şöförleri gerçekte uzak mekiği kullanacak kadar zeki ve yetenekli , ingilizlerden de daha nazik insanlardır. Ah bu israil yokmu bu israillllll...
İstanbulda Özel halk otobüslerinin hat bedeli ve devirleri milyon TL civarında. Hal böyle olunca bu öküz beyinliler tüm yolları babalarının yolu , Kurallarıda gereksiz formalite olarak görüyor. Halk tepki gösterincede nereye şikayet edersen et. Halk otobüsleri zaten yollarda ayrı terör estirirken birde direksiyona böyle dengesizleri oturtursanız ve denetlemezseniz olacağıda budur. Şikayet halinde sağlam cezalar gelse hiçbirti böyle efelenemez.Ama burası Türkiye. İşin ucunda Haksız çıkarsan karşı tarafa tazminat ödemekte var.
-
Merhabalar
RunemagicR arkadaşı kınıyorum.Konuyu paylaşmasından dolayı teşekkürler.Ama konuyu otobüs şöförüm motoru eziyordu gibi yazsa doğru olacaktı.Motorcu arkadaşa helal olsun.Ellerine sağlık.Bu kanallar sayesinde motorlar ve motorcular öcü oluyor.show tv yi kınıyor ve izlemiyeceğim bundan sonra.
Bilg.
Sayg.
-
Beni niye kınadığını tam olarak anlayamadım. Başlığı istediğin gibi yazmadığım için mi?
-
Motor sürücüsü muhtemelen camın kırılacağını bile düşünmemiştir. Otobüs hareket edince zarar verme güdüsüyle vurmuştur ama cam kırılınca hem suçsuzken suçlu duruma düşme ihtimali, hem de ben ne yaptım düşüncesi ile kaçmıştır. Her türlü trafikte kavgada iki taraf da zarar görür. Ama bu olaydaki gibi hem motoruma zarar verir, hem de pişkin pişkin konuşursa insan kendini kaybedebilir.
-
otobüsün plakasını bilen varsa paylaşsın. topluca tepki gösterelim.
-
telike adlı üyeden alıntı
aynasını kırar uzarsam? plakayı da alamaz hadi bakalım?
o zaman yirtarsin eger gorgu sahidi olur bir sekildd yakalanirsan bu yaptigin curum olur kisisel mala cebren zarar vermekten hakkinda yasal islem yapilir, hukum giyersin..
-
jakiyamayess adlı üyeden alıntı
otobüsün plakasını bilen varsa paylaşsın. topluca tepki gösterelim.
yanlış hatırlamıyorsam
videonun 3:13-3:14 dakikalarında otobüsün yanında kod gözüküyor o kod her halk otobüs de vardır ve sadece o otobüse aittir plakası gibi
B-223 galiba kod bu
ilgilenen arkadaşlara
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Ttafikte kimse ile kavga etmeyin cogunuz yasalari bilmiyorsunuz, en ufak yaralanmada dunya tazminat oder hakim karsisina cikar ceza alirsiniz , hele hele yumruk attiginiz kiside gozluk varsa ceza katlanarak artar en iyisimi 2 gun sonra keske demeyecegin unutacagin bir olayi buyutmedrn oradan uzaklasin
gözlük ne alaka ?
maksadın iyi ama anlatımın olmamış be dostum.
-
Ohhhhh iyi yapmış ellerine kollarına sağlık vurmuş gibi oldum.
Artistlik yapıp da kapıyı kitleyen çok şoför ile karşılaştım ben cama vuramadim o vurmus ne iyi etmiş.
-
Haberde 97 güneşli-beyazıt hattında çalışan otobüs olduğunu söylüyor.Şöföre bağıran hanımefendi aracın en önünde ve ne olup bittiğini görmüş ki otobüs şöförüne bağırıyor.Demek ki şöför bir halt yedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
1:54 te motosikletin plakası gözükmüş eğer konu araştırılırsa malesef motosikletlinin başı derde girecek.
-
otobüste o kadar kamera var her yerini gösteriyorlar neden ilk olayı gostermiyorlar da otobusun hasargorduğu anı gösteriyorlar
motosiklete otobüsün çarpma anı vardır kesin show tv ne saçmalamış
motosikletlileri kötülemek amaç resmen
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------
showtv ye şikayet e-maili attım bakalım ne cıkacak
-
srkn.ks adlı üyeden alıntı
otobüste o kadar kamera var her yerini gösteriyorlar neden ilk olayı gostermiyorlar da otobusun hasargorduğu anı gösteriyorlar
motosiklete otobüsün çarpma anı vardır kesin show tv ne saçmalamış
motosikletlileri kötülemek amaç resmen
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------
http://i.hizliresim.com/Lo163G.png
showtv ye şikayet e-maili attım bakalım ne cıkacak
Kesinlikle katılıyorum, haberi sunanları gülerek izledim zaten. İnsanlar genel olarak motosikletli=serseri olarak düşündüğü için haberde istenileni vermek adına sürekli motorcuyu haksız göstermiş, kötülemiş, resmen parmakla gösterip "bu yaptı işte" demişler. Dikkat ederseniz alt yazılarda bir yönlendirme mevcut ve hatta başta spikere öyle bir gaz gelmiş ki "otobüsün camları patladı, işte dehşet dolu anlar!" diyor. Ayrıca sunumun başında da "motosiklet sürücüsüyle otobüsün yol tartışması" deniliyor . Show TV vb. aynı kafadaki kanalların habercilik anlayışı bu kadar zaten.
-
Yumruğu atan kardeşimizin elleri dert görmesin. Motorcular canını yolda bulmuyor, parasını da bu havadan kazanmıyor. Ben de olsam ne canıma, ne de motoruma kasteden iti affetmem, vergisini de işini de yolcusunu da kıvırıp bi tarafına montelerdim.
En ideali tabii camı falan değil doğrudan şoförü otobüsten indirip komaya sokana kadar dövmek olurdu, hatta bacağını falan da 5-6 yerden kıracaksın ki bir daha ne motorcuya kastetsin ne de o değerli otobüsünü kullanabilsin. Gidip kendisi gibi itlere de 'ben ettim a.... s...ler, aman siz etmeyin' diye anlatsın. Kanunu kuralı herkesin kafasına göre uyguladığı, bundan da ceza falan almadığı ülkede bunun başka yolunu ben göremiyorum. Hep sen, ben mi zarar görücez, biraz da onlar zarar görsün bkalım o zaman umursuyor mu umursamıyor mu.
-
Televizyonlara vurdu kırdı lazım yoksa haber değeri taşımıyor malesef
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)