Sadece bilgili arkaşlardan vespa tarzı motor seçimi yardımı
Reklamlar
-
merhabalar. Cbr alıcaktım. Fakat şartlar gereği bu hayali erteledim ve vespa tarzı almak istiyorum. Kullanacağım güzerhah 16 gidiş 16 dönüş 32 km toplam. Yokuşsuz düz çevre yolu. Bu durumda maksimum 3500 tlbütçe ayırdım motor için. İsteğim sizlerden gerçekten bilgili olan arkadaşlardan bu fiyata 0 veya ikinci el beni yolda bırakmayacak motor tavsiye etmeleri. Yalnız özel olarak vespa veya pgo tarzında yuvarlak farlı olması
Reklamlar
-
kanuni markasının kopyaları mevcut.
-
-
Tek cevabı var bunun sym fiddle 2...
-
Şu pgo yu yakından gören biri olarak ,çok güzel farları var gidiyorda işte alınabilir bence.Enjeksiyon felan biraz daha sıcak kokuyo sanki
-
Asya Nostalji önerebilirm görünüm olarak vespalardan kesinlikle altta kalır yanı yok.
-
Bende pgo düşünüyorum fakat ayırdığım bütçe 2500 max. ondan uygun tevbe TEM
Z bişeyler bakıyorum
-
ajwer06 adlı üyeden alıntı
Asya Nostalji önerebilirm görünüm olarak vespalardan kesinlikle altta kalır yanı yok.
Dün bir arkadaşım aldı tüm uyarılarıma rağmen, çok dandik bir motor, ilk günden kontak içine kaçtı direksiyonu kilitleyelim derken.
-
-
çin olmasın ne alıyorsan al
ama asla ama asla çin alma adamı motosikletten soğutur. çinlilerin en sağlam motoru japonların en dandik motorudur bunu untma.
ne laf yaptım bee
-
Çare: Sym Fiddle II
:D :D
-
Merhaba,
LML Star önerebilirim. Görünüm olarak Vespa PX ler ile aynıdır. Fiyatları da makul gözüküyor..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler