CBR'ları bedavamı dağatıyorlar:D
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Fiyat bence çok ucuz değil sadece motor kendini kanıtladı,sağmam,sorunsuz,servis ağı yaygın parçası uzun iyi kötü şekli var 2.eli de hızlı.
-
125 Duke umu satışa cikardim cbr 250r ile takas edermisin diye 6 tane takas teklifi geldi.
Bilmiyorum cok yaygın bir motor cbr.
-
-
Sizin gülüşüz sınıfı zar zor geçen öğrencinin öğretmenin her espirisine delice gülüşüne benzemiş biraz.
Normalde pek güleceğim birşey değil o espri. Espiriyse eğer.
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Sizin gülüşüz sınıfı zar zor geçen öğrencinin öğretmenin her espirisine delice gülüşüne benzemiş biraz.
Normalde pek güleceğim birşey değil o espri. Espiriyse eğer.
Gülenler gelllikle cbr kullanıcılarıydı siz gülmesseniz gülmeyin motor sürüşüme güveniyorum sınavda beni geçirip veya bırakıcak olan direksiyon hocası değil ehliyetiniz yok galiba? öyle olmasa bile kimseye eyvallahım olmaz.burası bu formun biraz geyik yapma birazda sohbet etme bölümü onlar güldü bende biraz katıldım.tanımadığınız insanlar hakkında ettiğiniz ithamlara dikkat etmeniz dileğiyle.
Dip not:Ehliyetsiz trafiğe çıkmayınız.
-
-
Bizim bahçe hocam aralarında benim crfyide delirttiler sonunda sattım :D şaka bi yana şuan cbr bence sınıfının kralı...
Yedek parçası acayip ucuz,sağlam taş gibi yaz kış biniyoruz daha hiç biri sorun çıkartmadı daha dün kuzeninkine transporter çarpmış ön çamurluğu çatlatmış park halindeyken 95 tl yenisini aldı başka kimde var bu fiyatlar bilemiyorum...Bir çok motorunu beğenmesemde hondanın cbr 250 ile gerçekten çok güzel iş çıkarmış....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
Hintli motorlara bayılıyorum apache ilk göz ağrım lise-üniversite apache üzerinde geçti senelerce kullandım hala yolda görünce kafamı çevirip bakıyorum lakin merdiven altı servislerinden nefret ediyorum.....Her ne kadar sevsemde 5bin tl üzeri ödemeyi göze alamıyorum servislerine güvenim yok... (35 bin km 6 sene tık demedi yağ kaçırmaya başlayınca 4 farklı servise gösterdim bi tanesi becerip keçe değiştiremedi her seferinde sorun devam etti en sonunda motor kitledi öyle satmak zorunda kaldık)
Bune adlı üyeden alıntı
Pulsar kardeşler gelecek honda' nın egemeliğii bitecek inşllah
Sırf grenajları yüzünden çalınıyor cbr motorlar yazık yaa honda bu cbr serisi üzerinden yıllarca yoldu milleti inşallah hintliler bi dur çekecek bu gidişe
http://ic.maxabout.info//misc/infogr...nfographic.jpg
-
-
psyche adlı üyeden alıntı
Fiyat bence çok ucuz değil sadece motor kendini kanıtladı,sağmam,sorunsuz,servis ağı yaygın parçası uzun iyi kötü şekli var 2.eli de hızlı.
adam herşeyi açıklamış üzerine bişey demeye gerek yok.
-
bu pulsarın 400'lük motorları türkiye piyasasına ne zaman girer fiyatlar nolur acaba?
-
Yer gök cbr alınmaması için yeterli bir sebep, ışıklarda duruyorsun bir bakıyorsun senin yanına motorunun bire bir aynısı yanaşmış zeksizliğe - utanca bak, cms 40 jantlı şahin gibi bir şey piyasada cbr'ler
-
C.Kaan adlı üyeden alıntı
Yer gök cbr alınmaması için yeterli bir sebep, ışıklarda duruyorsun bir bakıyorsun senin yanına motorunun bire bir aynısı yanaşmış zeksizliğe - utanca bak, cms 40 jantlı şahin gibi bir şey piyasada cbr'ler
Sendeki motor sanki dünyada tek de... Laf olsun diye konuşmayın arkadaşlar adam sormuş, cevabınıda almış.
Çalışın kazanın daha iyisini alın. Başkalarının malını çekemeyen insan tipinden nefret ederim.
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Gülenler gelllikle cbr kullanıcılarıydı siz gülmesseniz gülmeyin motor sürüşüme güveniyorum sınavda beni geçirip veya bırakıcak olan direksiyon hocası değil ehliyetiniz yok galiba? öyle olmasa bile kimseye eyvallahım olmaz.burası bu formun biraz geyik yapma birazda sohbet etme bölümü onlar güldü bende biraz katıldım.tanımadığınız insanlar hakkında ettiğiniz ithamlara dikkat etmeniz dileğiyle.
Dip not:Ehliyetsiz trafiğe çıkmayınız.
İstersen resmini çekip koyayım yarın.
Tek a2 de değil b de var .
Ozaman asıl ben gülerim ama yapmacık değil içten gülerim
Dipnot:Bir önceki motorum cbr 250r idi.
-
mhmtesk adlı üyeden alıntı
Sendeki motor sanki dünyada tek de... Laf olsun diye konuşmayın arkadaşlar adam sormuş, cevabınıda almış.
Çalışın kazanın daha iyisini alın. Başkalarının malını çekemeyen insan tipinden nefret ederim.
Cbr apaçi motoru oldu artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
beko12345 adlı üyeden alıntı
İstersen resmini çekip koyayım yarın.
Tek a2 de değil b de var .
Ozaman asıl ben gülerim ama yapmacık değil içten gülerim
seni güldürebildiysek ne ala B bizde var
ayrıca orda toplumsal bir mesaj verdik ehliyetsiz olan vatandaşlara size ehliyetiniz yok dedimmi
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Cbr apaçi motoru oldu artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
seni güldürebildiysek ne ala
B bizde var
ayrıca orda toplumsal bir mesaj verdik ehliyetsiz olan vatandaşlara size ehliyetiniz yok dedimmi
Tekrar okuyun derim.
Neyse uzatmaya gerek yok.
Hala ikna değilsen o zaman özelden mesaj at ordan ispatlıyım sana.
Burda gereksiz tartışma yaşamayalım.
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
-
mhmtesk adlı üyeden alıntı
Hahaha Asla başkasının motorunu çekememezlik yapmam ister daha iyisine binerim ister binmem, ama motosiklettir - arabadır bunlar özel olmalıdır bilmem anlatabildim'mi ?
Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin
-
-
Cbr ne yaptida bu kadar aci cektiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)