bozmas kardeşim
bozmas kardeşim
müzik sistemi motora zarar vermez ama insan sağlıgına zarar verir!ben zatıma ses sistemi döşediğim gün çok büyük kaza yaptım motorda ses sistemi dikkati dağıtıyo çok sakat bi olay yani tavsiye etmem
Motosiklet mucidi
motoru bozmaz ama etraftaki insanların sinirini bozabilir.geçen gün bi scooterda gördüm yapmış ses sistemini bangır bangır müzikle gidiyodu çok uyuz oldum açıkçası.
cok cok ock
bence gerek yok hem dikkatin dağılır hemde insanların tuhaf bakışlarına maruz kalırsın.
allahın bır sevdıgı kulu varsa burda baksın su benım motorun resımlerınede allah rızası ıcın koysun su sıteye adres sahıbınden com kymco süper 8.meraklısına 5000.tl yazıyo.tesısat gorsun mıllet arkadaslar.ilgilenecek arkadasa mınnettar kalırım.05387238968.
ben eskı bır uye olmadıgımdan resımlerı atamadım hepınızı sevıyorum
yanı aranızda yenıyım
bys
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 PM ----------
">
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 PM ----------
bazı arkadaslar.motora ses sıstemı olmaz demıs aksıne ses sıstemı ıyı bır kalıtedeyse senı herkez farkadar trafıkte bazı angut söförlerde senı.farkeder.anladın sen onu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 PM ----------
arakadaslar.ses.sıstemı denınce bazı arkadaslar.motorun orasını.burasını.kesıp.berbad.edıyolar.bakın bu calısma benım eserım.resımler.sahıbınden com kymco süper8.meraklısına 5000,yazıyo.resımlerıde.buraya koyamadım uyuz oldum ya by mekanım capa ıst ecza koop capa beklerım cay ıcmeye.ısmım kenan.tunıng kenan
Ben Ankara'da Turhan Güneş Bulvarı'nda gördüm bir tane YBR.Adam arka çantanın içine döşemiş sistemi Ankara oyun havaları eşliğinde kasksız ve ağızda sigara gidiyordu.Hayatımda görüp görebileceğim en iğrenç motorcu tiplerinden biriydi.Bir an kendimden utandım bu adamla aynı zevki paylaşıyorum diye.
2 teker tek ruh tek yol.
arkadaşlar yapıcaksanız goldmasterın cep hoporlörü diye hoporlörü var çokda güzel verimli ses veriyor öyle bir yerleri delip deşip aracınızın orjinalliğinide bozmanıza gerek yok
cep telefonu mp3 player cep radyosu kısaca kulaklık yada hoporlör çıkışı olan her şeye bağlaya bilirsiniz..
Hortlatayım bari
Apache arkadaşlarıa hitap ediyor bu çanta üstü hoparlörler Kimisi son günlerdeki en popüler yabancı şarkıları açıyor.
Motosiklette de 3 tane gözlüklü tip olunca ne şekil oluyor ama beeee
Çoğu araba almaya gücü yetmeyen tipler, araba verseniz altlarına bi daha hayatta binmez motosiklete.
( bizim burda öyle )
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Bmw ler orjinalden var burgmanların büyüklerinde var bazı chopperlarda da orjinalden var
bazı markalarda opsiyon sunuyor isterseniz motorunuza sonradan takabiliyorsunuz..
bu sistemlerin gelişmesinin en büyük nedeni navigasyon itouch gibi sistemlerin gelişmesi.. ayrıca müzik teknolojisinde de olan gelişmeler artık eskiden 15 cm lik kolondan alınan ses verimi şimdi 7 inçlik bir kolondanda alınabiliyor..
her şeyin orjinali tadında güzel..
Bence apaçilik. Müzik dinleyeceksem kulaklığımı takar kimseyi rahatsız etmeden paşa paşa dinlerim. Motosiklet üstü açık bi makina olduğu için ses dışarıyı direkt rahatsız eder. Arabada dinliyorsamda ya çok yüksek ses dinlemem yada camları kapatır öyle dinlerim.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)