Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

motora ses sistemi döşetmek motoru bozarmı ?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı mustafay__92 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    meraba arkadaşlar benim bi yamaha schooterım var ben buna ses sistemi bağlatmak istiyorum bilgisayarlara takılan 2+1ler var 12vluk eğer bağlarsam aküyü yermi zaten motoru çalıştırmadan dinliycem yarı yolda kalmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
    amperajı önemli, eğer yüksek akım çeken bir hoparlör ise bunlar sigortayı yakarsın.. aküyü değiştirmen gerekebilir bunu iyice araştır öyle yap.. bir sakınca yok fakat yağmurda veya bir su gelmesi durumunda bilgisayar hoparlörü kısa devre yapar çok çabuk.. röle koymadan direkt çıkış alırsan akünü de bozarsın hareket halinde.. veya hoparlörünü komple parçalayıp her lehim noktasını silikon tabancasıyla izole et, ve metal parçaları elektrik bandıyla koru.. bu kadar risk almamak için su geçirmez hoparlörler mevcut..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    arkadaşım bende de var dı mondial 150 zc ye özel bişi yaptırmıstım ama çoğu scooter ın sele altına uygun

amfi+2 kolon + mdf kabin mp3 ün kulaklığından sesi alıyoruz amfiye veriyoruz elektriğide 1 adet ışıldak aküsünden veriyoruz motorun elektrik tesisatıyla alakası yok yani istersen veririrm sna ??

۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

entellektüel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Zat 150 Yakında Yamaha 1200 cc Chopper
    Teknik olarak olanaksız değil. Ama etik olarak bakarsak ahlaki değil. Araba geçince cıstak cıstak uyuz oluyoruz zaten. Birde motosikleti düşünün, Bir yandan bağıran eksoz öte yandan bağıran müzik sesi... Heleki elektro bağlama tremolo sesleri yoğunsa... Hasta olan var uyuyan bebekler var, yaşlılar var yaşam alanlarımızı paylaşmıyor muyuz? Hayatı başkaları için çekilmez yapmak kolay ama önemli olan hayatı kolaylaştırmak... Bence motoru da motorcuyuda bozar bu tarzlar... Motorcu doğa tutkunudur. Doğa dostudur. Yoksa binerdi araba denilen kafese motosikleti aklına bile getirmezdi... Motorcu centilmendir. Başkalarını rahatsız etmez... o nedenle dselikanlıyı bozar bunlar...Motorcu delikanlıdır aynı zamanda...
    [B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]

hegemonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaç amperdir acaba?

10 wattlık hoparlor taksan, akün tahminen 4-5 amper liktir. full dolu olduğunu düşünürsen akünün, yüzde yüz verimle 4-5 saat dinlemen lazım. ( motor çalışmazken) motor çalışırken hiç sorun olmadan (10 watt hoparlorden bahsediyorum) dinleyebilirsin.

ayrıca sürekli yeni topic açılması bence mantıksız, iyi yapmışsın kardeşim önceden sorulmuş bir soruyu aratıp bulduğun için.

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    amfi diye bişi var

Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    amfi diye bişi var
    +Kapasitör gerekir

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    bass vs güçlü bişi bağlamıyacaksan gerek yok be abi okadar masrafa hem yer de kaplıyor !!!

pentaone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YeBeRe 125
    bana kalırsa da etik olmaz entellektüelin dediği gibi zaten arabada cıstak cıstak çalan çok ben de çok uyuz olurum bu tarz durumlarda...
    Ama bir yerde dururken veya birşeyler içerken gerçekten güzel olabilir açık havada mis gibi //
    fakat yolda giderken başkalarına müzik dinletmenin bir manası yok ve bir getirisi olmaz...hatta biraz kroluk olur
    ...freedom forever...

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı pentaone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana kalırsa da etik olmaz entellektüelin dediği gibi zaten arabada cıstak cıstak çalan çok ben de çok uyuz olurum bu tarz durumlarda...
    Ama bir yerde dururken veya birşeyler içerken gerçekten güzel olabilir açık havada mis gibi //
    fakat yolda giderken başkalarına müzik dinletmenin bir manası yok ve bir getirisi olmaz...hatta biraz kroluk olur
    aynen yolda hiç açıpta dinlediğimi hatırlamam ama arkadşlarla sahile inmişiz falan vb durumlarda balık tutmaya gittiğimizde geceleri acarım mp3 ümü fıstık gibi çalar motortesisatı yoksa yolda çok tuhaf bakışlarla karşıkarşıya kalabilrsiniz ve AYRICA MOTORDA TESCO YASAK cezası var !!

Ben 45'e(media marks) bu radyodan aldım heryeri çekiyor,sesi de kimseyi rahatsız etmiyor, mangalda konaklamada en iyisi bence bu

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    işte bunları bende düşünmüştüm ama ses kalitesini ve gücünü göz önünde bulundurursak tesco yu tercih ederim ettim de zaten

Motosikleti
    YeBeRe 125
    aynen yolda hiç açıpta dinlediğimi hatırlamam ama arkadşlarla sahile inmişiz falan vb durumlarda balık tutmaya gittiğimizde geceleri acarım mp3 ümü fıstık gibi çalar motortesisatı yoksa yolda çok tuhaf bakışlarla karşıkarşıya kalabilrsiniz ve AYRICA MOTORDA TESCO YASAK cezası var !!

valla ben bile düşünmeye başladım şimdi 2 küçük hoparlör mü atsam
    ...freedom forever...

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    sele altı varsa vereyim dicem ki yok ybr de zannediyorum ve zonguldak biraz uzak ya :D

Motosikleti
    YeBeRe 125
    sele altı yok gerçi pek koycak yerde yok ...

yine de saol
    ...freedom forever...

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    nedemek herzaman

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    sele altı varsa vereyim dicem ki yok ybr de zannediyorum ve zonguldak biraz uzak ya :D

çok vermek istiyosan adresimi özelden atayım bana lazım bi ses sistemi
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Otomobilde ve motosikette dışarıyı rahasız edici müzik dinemek ; özenti ve kendini tatminden öteye gitmeyecek şeyler, psikolog yardımı almalısınız.

Özenti Derken...? Neye,Kime özenti..Sen neden bahsedıosun

Kendini tatmin etmekten başka bıse degıl^^ yazmıssın ki zaten adam kendini tatmın etcek,Dısarda kımseyı tatmın edecek değil,Dısardakıler bunla tatmın oluosa,oda guzel bıse,

Sonucta Bu konuda Dısarıya rahatsızlık verecek bi husustan bahsedılmıyor,Arkadas,Ben muzık sıstemı kurcam bangır bangır bagırtcam,Son ses herkesın kulakları cınlıcak gıbı bısede dememıs,

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı anılyuksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok vermek istiyosan adresimi özelden atayım bana lazım bi ses sistemi
    izmit ?? istanbull

http://www.sahibinden.com/kymco_supe...word=kymco%208
    SEnin motoru çöpe at abi :D hangi çöpe atıcaksan sölede oraya gitmiyim
    al buda benım motor bak

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    motora ses sistemi döşetmek motoru bozarmı ?
    Böyle birşeyse evet bozar

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler