motora ses sistemi döşetmek motoru bozarmı ?
Reklamlar
-
mustafay__92 adlı üyeden alıntı
meraba arkadaşlar benim bi yamaha schooterım var ben buna ses sistemi bağlatmak istiyorum bilgisayarlara takılan 2+1ler var 12vluk eğer bağlarsam aküyü yermi zaten motoru çalıştırmadan dinliycem yarı yolda kalmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
amperajı önemli, eğer yüksek akım çeken bir hoparlör ise bunlar sigortayı yakarsın.. aküyü değiştirmen gerekebilir bunu iyice araştır öyle yap.. bir sakınca yok fakat yağmurda veya bir su gelmesi durumunda bilgisayar hoparlörü kısa devre yapar çok çabuk.. röle koymadan direkt çıkış alırsan akünü de bozarsın hareket halinde.. veya hoparlörünü komple parçalayıp her lehim noktasını silikon tabancasıyla izole et, ve metal parçaları elektrik bandıyla koru.. bu kadar risk almamak için su geçirmez hoparlörler mevcut..
Reklamlar
-
arkadaşım bende de var dı mondial 150 zc ye özel bişi yaptırmıstım ama çoğu scooter ın sele altına uygun
amfi+2 kolon + mdf kabin mp3 ün kulaklığından sesi alıyoruz amfiye veriyoruz elektriğide 1 adet ışıldak aküsünden veriyoruz motorun elektrik tesisatıyla alakası yok yani istersen veririrm sna ??
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
Teknik olarak olanaksız değil. Ama etik olarak bakarsak ahlaki değil. Araba geçince cıstak cıstak uyuz oluyoruz zaten. Birde motosikleti düşünün, Bir yandan bağıran eksoz öte yandan bağıran müzik sesi... Heleki elektro bağlama tremolo sesleri yoğunsa... Hasta olan var uyuyan bebekler var, yaşlılar var yaşam alanlarımızı paylaşmıyor muyuz? Hayatı başkaları için çekilmez yapmak kolay ama önemli olan hayatı kolaylaştırmak... Bence motoru da motorcuyuda bozar bu tarzlar... Motorcu doğa tutkunudur. Doğa dostudur. Yoksa binerdi araba denilen kafese motosikleti aklına bile getirmezdi... Motorcu centilmendir. Başkalarını rahatsız etmez... o nedenle dselikanlıyı bozar bunlar...Motorcu delikanlıdır aynı zamanda...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
-
kaç amperdir acaba?
10 wattlık hoparlor taksan, akün tahminen 4-5 amper liktir. full dolu olduğunu düşünürsen akünün, yüzde yüz verimle 4-5 saat dinlemen lazım. ( motor çalışmazken) motor çalışırken hiç sorun olmadan (10 watt hoparlorden bahsediyorum) dinleyebilirsin.
ayrıca sürekli yeni topic açılması bence mantıksız, iyi yapmışsın kardeşim önceden sorulmuş bir soruyu aratıp bulduğun için.
-
amfi diye bişi var
-
canercamalan adlı üyeden alıntı
amfi diye bişi var
+Kapasitör gerekir
-
bass vs güçlü bişi bağlamıyacaksan gerek yok be abi okadar masrafa hem yer de kaplıyor !!!
-
bana kalırsa da etik olmaz entellektüelin dediği gibi zaten arabada cıstak cıstak çalan çok ben de çok uyuz olurum bu tarz durumlarda...
Ama bir yerde dururken veya birşeyler içerken gerçekten güzel olabilir açık havada mis gibi //
fakat yolda giderken başkalarına müzik dinletmenin bir manası yok ve bir getirisi olmaz...hatta biraz kroluk olur
...freedom forever...
-
pentaone adlı üyeden alıntı
bana kalırsa da etik olmaz entellektüelin dediği gibi zaten arabada cıstak cıstak çalan çok ben de çok uyuz olurum bu tarz durumlarda...
Ama bir yerde dururken veya birşeyler içerken gerçekten güzel olabilir açık havada mis gibi /
/
fakat yolda giderken başkalarına müzik dinletmenin bir manası yok ve bir getirisi olmaz...hatta biraz kroluk olur
aynen yolda hiç açıpta dinlediğimi hatırlamam ama arkadşlarla sahile inmişiz falan vb durumlarda balık tutmaya gittiğimizde geceleri acarım mp3 ümü fıstık gibi çalar motortesisatı yoksa yolda çok tuhaf bakışlarla karşıkarşıya kalabilrsiniz ve AYRICA MOTORDA TESCO YASAK cezası var !!
-
Ben 45'e(media marks) bu radyodan aldım heryeri çekiyor,sesi de kimseyi rahatsız etmiyor, mangalda konaklamada en iyisi bence bu
-
işte bunları bende düşünmüştüm ama ses kalitesini ve gücünü göz önünde bulundurursak tesco yu tercih ederim ettim de zaten
-
aynen yolda hiç açıpta dinlediğimi hatırlamam ama arkadşlarla sahile inmişiz falan vb durumlarda balık tutmaya gittiğimizde geceleri acarım mp3 ümü fıstık gibi çalar motortesisatı yoksa yolda çok tuhaf bakışlarla karşıkarşıya kalabilrsiniz ve AYRICA MOTORDA TESCO YASAK cezası var !!
valla ben bile düşünmeye başladım şimdi 2 küçük hoparlör mü atsam
...freedom forever...
-
sele altı varsa vereyim dicem ki yok ybr de zannediyorum ve zonguldak biraz uzak ya :D
-
sele altı yok gerçi pek koycak yerde yok ...
yine de saol
...freedom forever...
-
nedemek herzaman
-
sele altı varsa vereyim dicem ki yok ybr de zannediyorum ve zonguldak biraz uzak ya :D
çok vermek istiyosan adresimi özelden atayım bana lazım bi ses sistemi
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Otomobilde ve motosikette dışarıyı rahasız edici müzik dinemek ; özenti ve kendini tatminden öteye gitmeyecek şeyler, psikolog yardımı almalısınız.
Özenti Derken...? Neye,Kime özenti..Sen neden bahsedıosun
Kendini tatmin etmekten başka bıse degıl^^ yazmıssın ki zaten adam kendini tatmın etcek,Dısarda kımseyı tatmın edecek değil,Dısardakıler bunla tatmın oluosa,oda guzel bıse,
Sonucta Bu konuda Dısarıya rahatsızlık verecek bi husustan bahsedılmıyor,Arkadas,Ben muzık sıstemı kurcam bangır bangır bagırtcam,Son ses herkesın kulakları cınlıcak gıbı bısede dememıs,
-
anılyuksel adlı üyeden alıntı
çok vermek istiyosan adresimi özelden atayım bana lazım bi ses sistemi
izmit ?? istanbull
-
20 Temmuz 2009, 14:50
-
20 Temmuz 2009, 14:56
motora ses sistemi döşetmek motoru bozarmı ?
Böyle birşeyse evet bozar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler