Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

13.500 de sattığım motoru 28.500 Km'de geri aldım

REKLAM ALANI
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Nc gerçekten ilginç bir motor dönüp dolaşıp düşündüğünde sahip olunabilecek güzel bir motorken bazen da hiç yaklaşmak istenmeyen bir duruma düşüyor.
    Burada ben şöyle bir cümle kuruyorum "Kullanım amacıma uygun mu? Ulaşılabilir mi?"

Her sezon motor kullanım amacım değişebiliyor, motorden ne beklediğimiz ne amaçla kullananacağımız tercihlerimi etkiliyor.

Bu sezon
    1- Ev ve iş yeri git gel 60km ve tamamen tem'den gidip geliyorum
    2- 2 adet laptop ve bir dünya eşya taşıyorum
    3- Ara sıra şehir dışına çıkmayı çok seviyorum

Dolayısı ile düşündüğümde hem işletim maliyetleri uygun olacak, hem trafikte saygı duyulabileceğim, hem eşimle şehirler arası yolculuk yapacak hem şehir içi bol bagaj kapasitesine sahip olacak vede fiyatı ulaşabilir olacak...

Bu durumda aklıma daha uygun bir motor gelmiyor.

Elbette
    Daha fazla güç daha fazla heyecan ve daha fazla tatmin duygusundan kendimi birazda olsa mahrum bırakıyorum bunların farkındayım. Ancak herşeyi bir arada sunabilen motor sayısıda oldukça az.

Nc700x ile Türkiye Turu yaptım aldığım zevki 1 haftalık Suzuki Gladius ile kıyaslayıp eşitleyebilirim. Ancak Gladius ile'de Türkiye turu yapmak istemem.

Söyleyecek oldukça fazla şey var bununla ilgili ayrıca bir yazı yazarım kısa zamanda ve belki yüzyüze görüşürüz bir toplantıda ;)
    Merhaba.
    Bende sizin gibi daldan dala atlamayi seven, zaman zaman bir sezona birden fazla motor sıkıştırmayı seven biriyim.
    Bunun adı hastalıkmı bilmiyorum ama, belki de bu kadar ince elememizin sebebi bu kadar sık motor değiştirmemiz.
    Farklı motorlarda farklı deneyimlere sahip olmasaydik, dolayisiyla farkli arayislar içine girmez, bu baglamda motosikletten beklentilerimiz minimum düzeyde tutardik.

Kismet olurda birgün yüzyüze görüşürsek, bu konuyu enine boyuna masaya yatiririz.

Saygi-Sevgi ile..
    Deryali bunu beğendi.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    hayırlısı olsun da aseton la kesinlikle araç temizliği yapılmaz

Alıntı tanertc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ktm yi kim kullanıyor ve boyunu merak ettim. 1,71 boyum var enduroya cesaret edemiyorum.
    boyum 172 ktm250excf sele 95cm. motora binmek boy değil yürek işi. benden 8-10 cm kısa birsürü endurocu var.

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsun da aseton la kesinlikle araç temizliği yapılmaz
    Asetonla temizlik yapmadımki, sadece ziftleri çıkardım dikkatlice

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------

Alıntı MD.Murat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaca satildi kaca alindi merak ettim
    o konulara hiç girmeyelim

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------

Alıntı oluroyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

çok hoş,hemende ilgilenmişsiniz motorla..Merak ettiğim birşey, rötüş boyası nedir, nerelerde kullanılabilir.Benim motorun plakasının siyah kenarlarında çizikler var,elcik korumam yok ve motoru yatırdığımda elciğin dış topuz kısmının boyası çıkmıştı,o kısımlarda kullanılabilir mi ? İnternetten araştırdığımda verniği falan da var galiba bu boyaların,siz hangisini kullanıyosunuz önerebilir misiniz?

Merhaba bana bir arkadaşım hediye etmişti ojeye benzer boyutlarda internetten biraz araştırınca bulunabilir sanırım.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başlığı düzenledim
    Hayırlı olsun tekrar kazasız belasız kullan.
    Deryali bunu beğendi.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler