motorcu bunlara deli oluyor
Reklamlar
-
Merhaba,
Döner kavşakta kırmızı ışığa yakalanıp durduğumda önüme kıran araçlara sinir oluyorum
Telefonla konuşurken yavaşlayanlara sinir oluyorum,yolun azami hız sınırı 50km,adam inanılmaz yavaşlıyor .
Yeşil ışık yandığı halde,telefonla konuşurken kalkış yapmayanlara sinir oluyorum.
Camdan sigara izmariti atanlara sinir oluyorum .
Trafikte takip edipte,sonunda yanından geçerken kafasını çıkarıp,bakanlara sinir oluyorum.
Yayalar için kırmızı ışık yandığı,araç akışı başladığı halde karşıdan karşıya geçmek için yolun ta en ucundan koşup yetişmeye çalışanlara deli oluyorum.
daha çok var
Reklamlar
-
pnongrata adlı üyeden alıntı
Motorcuyu gördüğü halde, "yok" muamelesi çeken herkese uyuz oluyorum. Yaya, şoför... ne varsa...
aragaz yada korna bile çalsan bazı yayalar hala sen yokmuşsun gibi davranabiliyorlar. mesafe 1 metre!
ya kafaları güzel yada hafiften dokundurulmak istiyorlar.
-
ters şeritten gelen motosiklet ve arabalar
ohaa lan o da ne derseniz
burası adana bolca var ters şeritten giden
a
ters şeritten hem de d400 den kendine göre soldan ona da
hem de akşam vakti hızla oto gidiyor
neymiş kestirme
ayetel kursiyi 7 kere okuyun öyle yola çıkın
-
önünde giderken aniden geri gelen sürücülere burdan saygılarımı sunuyorum
mondial 150 zc - yuki yıldız 100 -honda spacy 110 - honda cbf - bajaj boxer > sattım yine cbf aldım
-
Trafik olduğundan kaldırımdan giden motorlular,
Köprü trafiğinde Emniyet şeridinde 50-60 km süratle gittiğim halde popoma girip taciz eden motorcu müsfetteleri.
Artık araçlara deli olmayı bıraktım çünkü gerçekten uğraşılmayacak kadar çoklar , ama 2 tekere binip bu şekilde davrananlara gerçekten deli oluyorum.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
-
sol şeridi kapatıp giden at gözlüğü takmış bay, bayan sürücülere. hep onlarmı korkutacak hızlıca yanından geçince kendilerini sağ şeride atmazlarmı bayyılıyorum
-
Şimdi diyelim sağdan gidiyoruz ve ilerde sağda ara sokak girişi var ve uzaklığımız 5 metre var yok , adam arkadan yardırıp önümüze kırıp sokağa dalıyor ya 10 sn geç girsen ölecen mi p.... evladı
-
şeridimde giderken birden bana silme geçen altında büyük makina olan motorculara sinir oluyorum. korna yap yol iste şerit değiştir solla. sağ şeritten giderken adam yanımdan silme geçip gidiyo.
2M is my life
Music & Motorcycle
-
-
onumde ki araç sacma sapan ilerliyorsa bilinki o bu yolda yenıdır sağa solamı mı nereye döneceğini bilmemektedir.çoğu kez yolun ortasında pat diyede durabilir .bilinki bu tip durumlarda yavaşlayın gecmeyin bir muddet geciceksenizde korna çalıp gecin bu tip olaylara sinir olurum .bir diğeri ise haklıyken diğer sürücü kendini haklı cıkartıp size laf söylemesidir
-
Bisikletli veletler özellikle çok sinir bozuyo,ara sokakta gidiyorum çocuk bana doğru geliyo, önüme kırıyo falan küçük çocuklardan bahsediyorum, oyun oynadıklarını sanıyolar.Bi de iplemeyen yayalar, bildiğin gördüğü halde sokağın ortasından çekilmiyolar, bugün park halindeki araca giriyodum onlar yüzünden.Hee bi de elimde kask ceket varken motora inerken merdivende kapıda falan kaskı bi yere vurmak.Laaağğğn diye bağırırım hemen. :D
-
Viraj dönerken viraj içinde yolun bozuk olması, kum, çakıl, herhangi bir sıvı birikmesi olması. Sulama sonucu yollara taşan sular vs. vs.
-
3 şeritli yolda trafik varken, duran trafıkte serefsız 4 tekerlerın, kötü kadın gıbı bı o serite bi bu serite atlamaya calısıp motora dahı gececek yer vermeyip yeni gelinin bişeye sarıldığı gibi direksiyona sarıldıklarında ve gecemeyıp orda kaldığımda ınmemek ıcın zor tutuyorum kendımı.
-
Kısaca bitmez bu dünyanın işi...
-
2araba arasında fındık muz satanlar..........?
-
Her aksam is cikisi motora binmeye gittiginde aynalarin farkli yerlere bakmasi...
-
aynen ordan çekiyolar burdan ittiriyolar bi geliyon motorun başına aynalar küsmüş gibi ters tarafa bakıyo
mondial 150 zc - yuki yıldız 100 -honda spacy 110 - honda cbf - bajaj boxer > sattım yine cbf aldım
-
Geçmekte olduğum güzargahı kapatıp sellektör yaptığımda aynadan bana bakıp yinede yol vermeyen şöferlere çok güzel dualar ediyorum
-
yasing34 durumu özetlemiş dağılalım beyler
-
Abartı egzoslu şahin ve doğanlar ve içindeki tipitipler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)