Ktm Rc 390 Video İnceleme AEA
Reklamlar
-
AEA ya saygım sonsuz iyi ki var fakat lansmanlardaki yorumları normal testlerindeki yorumların yerini tutmuyor.Bu arada Rc serisinin tasarımı baya kötü bence özellikle sınıfındaki güzelliklere bakılınca özellikle kafa tasarımı çok çirkin geldi bana. Bilmem ahali ne düşünür
Reklamlar
-
tasarim harikasi olarak dusunuyorum muhtesem olmus...
-
AEA'nın lansman ve lansman dışı incelemelerinde farklılık olduğuna ben de katılıyorum. Hatırlarsanız MT-125 ve Tri-City'i tanıttığı videoda da çok iyimserdi. Yani KTM'ye özgü değil bu durum.
RC390'a gelirsek, ben tasarımını beğendim. Çok marjinal bir tasarım. Parça kalitesi kötü değilse, bence tercih edilebilir bir model.
Sonuçta Kawasaki Ninja 300 de Hindistan'da üretiliyor. Kalite farkı olarak aralarında uçurum olduğunu düşünmüyorum.
Son olarak, tasarım güzel ancak pratikte bazı sıkıntılar olabilir. Aynadaki ön sinyaller düşündürücü, karenajın alt kısmı kullanışsız izlenimi veriyor, ön çamurluğun kısa ve düz kesim olması sırıtıyor, arka çamurluk çok çamur atar
MT-07'de de en çok şikayetçi olduğum şeyler arka çamurluğun olmayışı, oradaki plastiğin amortisörü bile çamurdan korumaması ve zincir korumasının kısa olması nedeniyle arka dişlideki yağın olduğu gibi tam üst kısmına gelen yere sıçraması.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
-
Tarzım olmasa da Motoru beğendim ve tanıtım 10 numara
-
94CanRR adlı üyeden alıntı
AEA ya saygım sonsuz iyi ki var fakat lansmanlardaki yorumları normal testlerindeki yorumların yerini tutmuyor.Bu arada Rc serisinin tasarımı baya kötü bence özellikle sınıfındaki güzelliklere bakılınca özellikle kafa tasarımı çok çirkin geldi bana. Bilmem ahali ne düşünür
Ben tasarım harikası olduğunu düşünüyorum, ön far kısmı biraz sıradışı. Kuyruk, çıplak turuncu şasi, alt grenaj ve egzoz uyumu bence mükemmel.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
Hayret!..."tek silindir" bir işe yaramaz..Mt alırım..RR alırım..gibi yorumlar yok demek ki "kulaktan dolma forum söylemleri" yavaş yavaş demode oluyor...sevindirici Allah gönlünde olana alıp binmek ve kazasız mutlu mesut günler geçirmeyi nasip etsin...
...Bir acaip Mühendis...
..3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
-
Aslında o ön farları gizli yapsalar ön taraf daha şekil durabilirdi.
-
tek silindir maliyet düşük ama fiyatı çok fazla , far grubu benimde hoşuma gitmedi
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Ülkemizde bu vergi sistemi olduğu sürece büyük cc'li motosiklet sahibi olmak hayal olacak sanırım . Rc 390 7500 eurodan gelecek ülkemize . Bu fiyatın yüzde 37'si ötv , yüzde 18'i kdv . Toplam yüzde 55'i vergi oluyor . Halbuki ötv kalksa ve teşvik olarak motosiklet vergisi sadece yüzde 18'den yüzde 8 olsa , bütün 250 cc üzerinde ki motosiklerde muazzam bir patlama yaşanırdı diye tahmin ediyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)