Çalışmayan Planetimin Dramı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çalıştırmayı denemeden önce silindirin içine çıkan parçayı çıkarmanın yollarını aramalısınız. iki zamanlı olması size burda avantaj verebilir. egsoz ve karbüratörü sökerek ora(lar)dan çıkarmayı deneyebilirsiniz. tab dikkatl olmakta fayda var. çünkü çok hassas bir bölgedir kendisi.
kesinlikle silindirdeki paçayı çıkarmadan motoru başlatmaya çalışmayın.
-
erensipahi adlı üyeden alıntı
1 hafta boyunca elimden geldiği kadar uğraştım ve dış boyasını şaşe sini düzelttim siyah renkti turkuaz renge boyadım kısacası gövde ile ilgili çoğu şeyini kendim yaptım fakat bir sorun var motor çalışmıyor.
Buna çok güldüm gece gece kusura bakma
-
sana yardımcı olamayacağım ama aynı motordan babamda var. motoru bir görsen 4-5 yaşında zannedersin.
-
Yaa o değilde bizim dedemizin deposundan neden böyle şeyler çıkmıyor :(
Üstündeki toza bak 15 - 20 yıldan fazla süredir kıpırdatılmıyor belli'ki
-
Benim dededende mz kaldı bendede vardı 2. oldu.
-
zihnigonen adlı üyeden alıntı
sana yardımcı olamayacağım ama aynı motordan babamda var. motoru bir görsen 4-5 yaşında zannedersin.
yukarıda belirttiğim gibi babamın motoru cillop gibi duruyor. ailede benden başka motor hastası da yok. hiç acele etmiyorum. nasılsa bana kalacak.
-
o parçayı bulamadım karbüratörü söktüm temizledim bugün ama ortalıkta yok bugün bi kaç ustaya sordum silindir kapağının girişindeki yiv daha önce bozulmuş orayı genişletmişler o yüzden orjinal parçası olmuyormuş oraya göre bi vida alıp komple iptal edicem olmazsa.Çalışır o zaman dedi ama ayak marşına zor basarmışım biraz daha
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------
birde platin ayarı denilen bişey varmış nasıl bişey acaba bileniniz anlayanınız varmı arkadaşlar
-
HONDAANTALYA adlı üyeden alıntı
Buna çok güldüm gece gece kusura bakma
ahahah :D valla bende güldüm ama çok güzel olmuş eline sağlık...
-
henüz 17 yaşındayım anca bu kadar oluyor işte teşekkürler ilginiz için
-
planet kullanıcıları; ekseriyetle köylerde yaşayan, internetle arası olmayan kişiler. o yüzden bu forumda sana yardımcı olabilecek pek kimse olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
arkadaşım bu arada fethiyenin köylerinde planet motor çok yaygındır. büyük ihtimalle aşağıdaki tamirciler sana yol gösterir. akdeniz insanı sıcak kanlıdır, terslemez merak etme.
Suat Kaya Motor Tamir
Adres: Adnan Menderes Bulvarı İlkokul Karşısı Fethiye / Muğla
Telefon: 0252 613 30 66
Recep Kolak Motor Tamir
Adres: Camii Mahallesi 1182 Üzümlü Yolu Üzeri Günlükbaşı Fethiye / Muğla
Telefon: 0252 613 23 34
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)