geçmiş olsun umarım yakalanırlar en kısa sürede :/
geçmiş olsun umarım yakalanırlar en kısa sürede :/
valla helal olsun ama kafasında kaskı kırdım diye okumayı çok isterdim. ama sanada yazık olmuş. keşke orada bende olsaydım :(
Öncelikle çok geçmiş olsun. Dostluğunuz örnek oldu herkese, o arkadaşınızda sizden gurur duymuştur. Adamların kaçmasına bende çok üzüldüm iyi bir dayağı hakediyorlar bu şerefsizler ama yinede dikkat etmek lazım bıçak falan çeker şerefsizler belli olmaz. Ucuz atlatmışsınız.
Motosikletinizi buldugunuz icin cok sevindigimi belirtmek isterim. Biz bu kadar riskin ortasinda istanbulda motosiklet kiralama isi yapiyoruz. Öncelikle tüm motosiklet kullanicilarina 1-2 önerim olacak.
1- motosikletinize 1-2 tas makinesi ile kesilemeyecek kaliteli bir zincir takiniz mumkunse arka tekerlekten demir olan bir direge. Kimse ulu orta yerlerde bu zinciri kesmek istemez. Zincirsiz ve kilitsiz motosikletler her zaman hirsizlara daha cazip gelir.
2- maddi imkaniniz varsa kasko yaptirin. (250cc ve alti motosikletlerde calinma halinde kapali garaj ve zincirli olmasi sarti ariyorlardi. Son durumu bimiyorum) 250cc ve uzeri motosikletlerin anahtarini uzerinden almaniz yeterli.
3- GPS cihazi taktirin bazi GPS firmalarinda kontak anahtari ustunde yok iken haraket ettirilirse cep telefonunuza mesaj geliyor.
Eger bunlarin hic birinir yapamiyorsaniz gittiginiz yerde motosikleti 5 TL karsiligjnda otoparka birakip. Gorevliyle iki sohbet edin.
Herkese kazasiz çalintisiz günler
SIRADIŞI MOTOSİKLET KİRALAMA
Hacı öncelikle geçmiş olsun bildiğiniz gibi bende ortaköyde oturuyorum yakın zamanda benimde hyosungum çalındı ve bulundu.. Sizin motoruda çalanlar ortaköylü ise vereceğiniz eşgalden ve motoru bulduğunuz adresten tanıyıp tanımadığımı söyleyerek yakalanması için elimden geleni yaparım.. Facebookdan ulaşabilirsiniz cem unutmaz
scoteer'la fazer çekeni görüpte GPT'sine bakmak olmaz mı?Sicili bozuk mu ruhsat nerede?
Disk kilidi uğraştırıcı ve caydırıcı.Direksiyon kilidini kırıp kabloları kesiyorlar anlaşılan.Fazladan kilit hırsıza zaman kaybettiriyor sanırım.
geçmiş olsun... inşallah birdaha olmaz böyle birşey
bu arada , Aksaray'lısın ellaam
birGarip..
çok geçmiş olsun gerçekten bravo
Şerefsiz adiler... Hani derler ya, "anası belli, babası 150".. İşte Onlar'dan..
Herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun.
Herkesin dikkat etmesini ve gerekli önlemleri alma hususunda uyarmak istedim.
Allah hepimizi ve gözümüz gibi baktığımız emanetlerimizi korusun!
Amin Amin Amin!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)