Selam arkadaşlar son zamanlarda inazuma arastiriyorum merakimdan soruyorum abi bu uçuk fiyatları nasil istiyorlar totolari altin dan mi ki kimi fiyatlar sifira yakin anlamadim gitti
Selam arkadaşlar son zamanlarda inazuma arastiriyorum merakimdan soruyorum abi bu uçuk fiyatları nasil istiyorlar totolari altin dan mi ki kimi fiyatlar sifira yakin anlamadim gitti
Arz talep, Adam alıyor sıfır fiyatına satıyor plaka vs masraflar extralar kar sayıyor.
Marka olan markalar hep öyle.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
İlan koyanların çoğu satmak için koymayınca İnazuma'da saçma bi fiyat politikası oluştu.
Satmak isteyenler arada makul fiyatlara koyuyor, onları takip etmek gerek.
İsterse 30.000 tl de yazar inazumaya.
Fakat satar mı ? Orası muamma.
Zaten oda 1-2 ay fiyatta ısrar edip sonra düzeltir fiyatı.
kimse de demiyorki aga kurnaz milletiz, alırken dandik satarken kıymetlidir malımız.
Yazan yazar. isteyen alır isteyen almaz.
enteresan bi durum adama nerdeyse iyi ki sen kullanmısın diyecez yani fiyatları görünce kilometrelerde 10bin civarlarında
Bunlar satıcı değiller. Yazayım isteyen olursa satarım olmazsa zaten bınerım dıyenker. İtibar etmeyınız. Gerçekten satmak isteyipte bu fiyatları kıstas alarak fiyat belırleyenler kötü duruma düşüyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)