Motorum bugün bayiye geldi fakat bende şans yok :S
Reklamlar
-
pulsar 200ns için kapora vermiştim bugün 6 adet geldi aralarından sadece benim ki siyahtı oda kamyondan indirilirken bir şanssızlık olmuş düşmüş ve kuyruk kısmı kırılmış direk yeni siyah siparişi vermişler fakat benimde kafamda bazı planlar var rodaj dönemi hava şartları falan ankara malum,ben yakından siyahı görmüştüm çok hoşuma gitmişti ve siyah konusunda ısrarcıydım yarın gidip beyaz olanından alsam mı diye aceleci davranıyorum şuan yakından siyah hariç diğer renklerini görmedim fakat fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla siyahın boya kalitesi daha iyi gibi sizin tavsiyeniz nedir ? :S
Reklamlar
-
mavisini gördüm benim hoşuma gitti ama tabi ki zevkler görecelidir.
-
Sakın istediğin renk harici alma kardeşim. Sonra inan keşke bekleseydim diyeceksin. Biraz daha bekle. İstediğin olsun.
-
RAMİREZ adlı üyeden alıntı
Sakın istediğin renk harici alma kardeşim. Sonra inan keşke bekleseydim diyeceksin. Biraz daha bekle. İstediğin olsun.
haklısınız bu kadar bekledim bayi sahibinin söylediğine göre diğer parti ekimin sonunda gelecekmiş fakat anladığım kadarıyla başka bir bayiden siyah getirticek bana 3-4 güne en iyisi 3-4 gün daha sabretmek olacak teşekkürler
-
Sakın kafandakinden farklı bir renk alma, sık dişini motoruna kavuş kardeşim. Sonra feci pişman olursun. Belli ki senin siyah nazlı yalnızca biraz. ;)
-
o kırılan siyahın parçasını değiştirip sana yada bir başkasına kitlerler
-
Bence bu bir mesaj, yarın git beyazı al (uykusuz geceler) Beyazda çok iğrenç yav motorda şaka şaka siyahı bekle
-
Siyahın dışındaki renkleri motoru çok pasif gösteriyor. Siyah al derim
-
eraksoy adlı üyeden alıntı
Bence bu bir mesaj, yarın git beyazı al
(uykusuz geceler)
Beyazda çok iğrenç yav motorda şaka şaka siyahı bekle
:D :D
siyahı bekle bence de uykusuz kalmada
-
git gör derim, siyahini beyazini canli canli gör kararini ver.
-
dental_land adlı üyeden alıntı
o kırılan siyahın parçasını değiştirip sana yada bir başkasına kitlerler
açıkcası beni kuşkulandıran tarafta bu oldu normalde diğer sevkiyat ekimin sonundaymış fakat motor düştüğünde bizi aramadan hemen yeni bir siyah pulsarın siparişini verdiğini ve 3-4 gün içersinde geleceğini söyledi aklıma takıldı sevkiyat ekimin sonundaysa bu siyah pulsar nasıl gelecek acaba başka bir bayiden mi alacaklar bayide ankaranın baya köklü bir bayisi öyle bişey yapmazlar sanıyorum umut ediyorum :S
-
3-4 güne parçası gelecek olmasın :D
-
Bence hepsini bi canli gormende fayda var, bende kirmizi ya da siyah arasinda kalmistim sonra repsol aldim... canli gormende fayda var
-
online253 adlı üyeden alıntı
açıkcası beni kuşkulandıran tarafta bu oldu normalde diğer sevkiyat ekimin sonundaymış fakat motor düştüğünde bizi aramadan hemen yeni bir siyah pulsarın siparişini verdiğini ve 3-4 gün içersinde geleceğini söyledi aklıma takıldı sevkiyat ekimin sonundaysa bu siyah pulsar nasıl gelecek acaba başka bir bayiden mi alacaklar bayide ankaranın baya köklü bir bayisi öyle bişey yapmazlar sanıyorum umut ediyorum :S
Yarın ''hangi gün geleceği kesinleştimi?'' diye sorma ayağına git bayiye..
Çaktırmadan kırlan motorun şase no sunu al telefonuna kaydet..
-
hangi rengi sevdiğini bize sormamalısın.
-
CrosseR adlı üyeden alıntı
Yarın ''hangi gün geleceği kesinleştimi?'' diye sorma ayağına git bayiye..
Çaktırmadan kırlan motorun şase no sunu al telefonuna kaydet..
güzel bir düşünce babamda motorun bir yerine bi işaret bırak diyordu gidip :D şase numarası neresindeydi bu motorun ?
-
online253 adlı üyeden alıntı
güzel bir düşünce babamda motorun bir yerine bi işaret bırak diyordu gidip :D şase numarası neresindeydi bu motorun ?
Bajaj pulsar kullanıcıları başlığına gir sor,koltuğun altında değilse gidon altlarında falan olabilir yine de sor kullanıcılarına..
Koltuğun altındaysa da ufak bir çift taraflı bant veya sticker gibi birşeyi motoru inceliyor ayağına ön çamurluğun içine yapıştır işaret bırak
-
Direksiyon sola donukken depo ile direksiyonun arasına bak görürsün.
-
cuma_01 adlı üyeden alıntı
Direksiyon sola donukken depo ile direksiyonun arasına bak görürsün.
kaç haneli bir şey bu birde onu aklında tutması var :D tam olarak gidonu sola çevirince depo ile direksiyonun arasında dimi birde orda aranmıyayım :D
-
ben şu şekil giyinirim
sen şu şekil giyinirsin
şu şekil
şu şekil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)