Ben hesapladım benim motor km 500bin lira falan yakıyor 10milyonluk aldım 20 km gittim gitmedim derken benzin bitti:D
Ben hesapladım benim motor km 500bin lira falan yakıyor 10milyonluk aldım 20 km gittim gitmedim derken benzin bitti:D
Benim Keeway ARN 125 100 km'de 84 kuruş yakıyor. Bu bir depo benzinle (11 YTL) 120-140 km demek. Fena sayılmaz...
Yakin zamanda Honda CBR 125 R almaya kararliyim . Forum'da arastirmama ragmen istedigim cevabi bulamadim .
Honda CBR 125 R Full depo ile max kac km gider (sehir ici / sehir disi / normal kullanim / sport kullanim ) .
Simdiden tesekkurler.
seninkinin fazla yakmasının sebebi 2 zamanlı motor olması ayrıca unutmayın motorun ağırlığı ve sizin ağırlığınız ani kalkışlar durmalar rodaj zamanı kullanımı beygir gücü gibi etkenler de ETKİLİDİRredpepper adlı üyeden alıntı
motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..
ybr 125 rodajda 0.08 ytl
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
mondial 110ft yüksek devirde 7 ykr = 70000 tl sakin kullanımda 6 ykr
4lt yle 140km
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ama haaa goldwing demeyin banaaaa duyduğuma göre km de 210,000 ytl yakıyomuş(yalnış olabilir ama kesin doğrudur)
numan_tas adlı üyeden alıntı
demek yanlış olabilir, o zaman nasıl kesin doğru. be ne yaman çelişki böyle
97 kawa zx9r ile sakin kullanım ile km de 145bin.devirli kullanımdada 200 bin
Arkadaşlar Honda ANF125 İnnova nın yakıtı nedir bir bilen varmı acaba?
yine de dünyanın en pahalı benzinini biz kullanıyoruz.Ucuz sanmayın.
hyosung 150 exceed motorumu iş için kullanıyorum ve gerçekten zorluyorum 10ytl benzinle 100 km yol yapıyor bu yakıtın altına ve üstüne çıkmıyor heralde genelde aynı kullanıyorum diye
bu nerden çıktı yav şimdisarcosucos adlı üyeden alıntı
ylmzzz senin modial 110 ft kaç kilometrede
4800km de.hyosung150 adlı üyeden alıntı
tşk ettim daha fazla km yapmış olsan bi kaç sorum olacaktı ama daha değil
ne bu gizem yav sen de mi mondiali kötüleyecen.hyosung150 adlı üyeden alıntı
hayır canım mondial veya bi başkası iyi kötü birçok insan kullanıyor bu motorları vede kullanacak gibi gözüküyor sadece mondialle şöle 10000 km reyi devirmiş birine soracak bi kaç sorum var esas ilgilendiğim motorda 125 kt modeli yakın bi arkadaşım alacam diye tutturdu bide sana bakım aralıklarını sorayim kaç km de bir bakıma giriyor bu motorlar garanti klavuzunda kaç kmde bir gösteriyor
500km 1000km 2000km 4000km de gittim. bi de kışın hiç çalıştırmadığım için 4700km de yağ değiştirdim. mesela bujiyi değiştirmek çok önemli yakıt ve motor ömrü için. 5ytl bir buji. bakımlarını hiç geçirmediğim için motorum 4800kmde sorunsuz çalışıyor.hyosung150 adlı üyeden alıntı
4000km den sonra 8000, 12000... diye gidiyor.
4000 km den sonra her 4000 km de bir bakıma giriyorsun öylemi
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)