200 CC Chunli Enduro KM'de ortalama olarak 10 kurus yakiyo
200 CC Chunli Enduro KM'de ortalama olarak 10 kurus yakiyo
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
mondial 150zat fazla gazlı sürüş ortalama 80km hız 9.5 ykr
sakin tek kişi ortalama 60 70 km ile 8.5 ykr
Yok yok olmıycak böyle.Litre hesabı yazın dedikçe sanki inadına yapıyolar
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
walla bende presto texas 150t-3 var km de 80 ykrs yakıyor. yani 6.4 lt depo var 200-220 km arası yapıo
hondaa cup 90 lık 25 ykr inanmassanızz denerızz
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Gilera runner vxr 200, 1lt benzinle yaklaşık 28km yol yapıyor
buarada Doğan88 8ykrs demek istedim sanırım
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
bende de keeway speed 150 var daha yeni aldım.30 milyonluk benzin aldım 300 km yaptım şu anda bi 100 km daha yapaar herhalde.o da 80 bine falan denk geliyor herhalde hesaplamadım.ama rodaj bitene kadar daha da azalır herhalde.
Evet Jinlun 250 ile sürekli 100-120 km hızla tempolu bir sürüş yaptıktan sonra (grup nerdeyse tamamen 650 cc den oluşuyordu) 3 lt/100 km ölçüm yaptım.Bana çok uygun geldi çünkü cruiser aleti adeta racing gibi sürekli yüksek devirde,üst limitlerde kullandım.Normalde ekonomik sürüşün 60-70 km hızlarda yapıldığını düşünürsek bu değerin dahada düşebileceğini düşünüyorum.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Regal Raptor ile şu anda 103 bin yakıyorum daha kaç km gittiğini ölçemedim ne yazıkki.en son yedeğe atmaan 290 km yi gördü
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Hyosung GT250 17lt ile 450km
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
MotorumYuan-Kuba SJ 150-23. ort 60 km ile akıcı trafikte km başına 85 YKR benzin harcıyor. Ama trafik yoğunluğunda veya 80 km civarında gidildiğinde bu 100 YKRye yaklaşıyor. İstanbul gibi bir şehirde ayda 100 YTL'ye tüm ulaşımımı ve gezmemi karşılayabiliyorum yani. Kazandığım zaman ve keyif de cabası..
Eski Arn 125 im le 70 ykr yakıyodum hemde şehiriçi şimdikini yazmayayım
Oyun bitince Şah da Piyonda aynı kutuya konur...
SW 600
fym masai 250 = yaklaşık km.de 10ykr (15ytl ye 148km. yol yaptım)
not: 2 kişili sürüş değerleri
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
6oo cc bir race 15o -2oo arası yaksa bile parçaları çok pahalı.Heh bide motoru alıcak parayı denkleştireceksin pehhh.Bu hayat bana fazla pahalı olmaya başladı yaw ağız tadıyla hayel bile edemiyorsun bişeyi
honda today var bende 5 lt deposu 5 lt ile 250 - 300 km yapıyomus... 5 liralık benzin aldım 125 km daha ısık yanmadı...
dostum dorukalp anladıgım kadarı ıle 125 cc ve 90 kurus yakıpo demıs
benımkıde 85-90 kurus arası yakıo km basına
xl650 transalp'ın ne kadar yaktığını deneyen bir arkadaşım varsa vede yazarsa sevinirim.saygılar
Fazer 100 km de 5 litre iki kişi 6 litre
saatte ortalama 180 km süratte
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)